x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Apr 2005   •   00:00


  • 27 aprilie 2005
  • Maradona, director sportiv la Boca Juniors

    Diego Armando Maradona va fi director sportiv la Boca Juniors. Conducerea gruparii argentiniene a aprobat deja numirea lui "El Pibe d’Oro" in aceasta functie, dar prezentarea oficiala a noii "achizitii" va fi facuta vineri. Maradona, care si-a inceput cariera de fotbalist la Boca Juniors, a declarat in mai multe randuri ca doreste sa fie antrenor principal la formatia argentiniana. Deocamdata, el se va ocupa de transferul jucatorilor si va colabora strans cu actualul tehnician al echipei, Jorge Benitez.

    AUDIERE. Mircea Sandu a fost audiat ieri de procurorii militari ca martor in cazul desprinderii fostei sectii de fotbal din CSA Steaua Bucuresti, in 1998. Seful federatiei, care a avut o discutie de jumatate de ora cu procurori ai Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, nu a vrut sa faca vreo declaratie, purtatorul de cuvant al FRF, Mihai Zaharia, precizand ca Mircea Sandu este "suparat pe presa".

    AMENDA. Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost amendat cu 10 milioane de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in urma declaratiilor cu privire la jucatorii africani ai Universitatii. Solomon declara in urma cu aproximativ o saptamana: "Trebuie sa terminam odata cu jucatori de pe Internet si cu toate ciorile astea aduse. Ca, daca le bag la gradina zoologica si le arat la copii: «Uitati maimuta!», nu e nici o deosebire".

    "U" CRAIOVA. Adrian Mititelu a negociat intreaga zi de luni cu Dinel Staicu eventuala preluare a echipei, dar tratativele n-au dus la nici un rezultat. Nedispunand de suma de 1.800.000 de dolari pe care o cere Staicu in schimbul echipei, Mititelu a oferit 16 hectare de pamant la marginea orasului, evaluate la 8 milioane de dolari. In schimb, Mititelu i-a cerut lui Dinel si un imprumut de 500.000 de dolari pana la toamna, pentru a putea tine echipa, dar Staicu n-a fost de acord cu nici una din variante. "Craiova nu mai exista pentru mine. N-am bani pentru a tine echipa, iar terenurile nu le puteam da, pentru ca nu sunt ale mele, ci ale unui nepot. Ii urez succes lui Netoiu", a spus ieri Mititelu. La randul sau, "Comandantul" si-a reafirmat intentia de a reveni in Banie: "Vreau Craiova, dar trebuie ca Dinel sa respecte ceea ce promite, nu sa se schimbe a doua zi". (Mario Morcov)

    FC ARGES. Gafa portarului Stefan Preda din meciul cu Steaua nu l-a surprins pe Sorin Cartu, care spune ca este blestemat sa aiba parte doar de portari gafeuri: "Cred ca sunt unicul antrenor din Europa care a suportat umilinta unui gol primit de portar, dupa ce acesta aparase un penalty. Este vorba de Dorin Arcanu, intr-un meci de cupa europeana. De bucurie si-a introdus mingea in poarta, si golul a fost validat". (Andrei Nicolescu)

    LPF. Maine, de la ora 11:00, va avea loc o consfatuire privind violenta pe stadioane si scandarile rasiste ale suporterilor. Vor participa oficiali ai LPF, ai FRF, comandantul Jandarmeriei Romane, general de brigada Lucian Pahontu, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), Ferenc Asztalos.
    ×
    Subiecte în articol: sport