x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Apr 2005   •   00:00


  • 25 aprilie 2005
  • Renasterea lui Michael Schumacher

    Marele Premiu al statului San Marino, desfasurat de circuitul de la Imola, a fost castigat de spaniolul Fernando Alonso, care a reusit astfel a treia victorie consecutiva in acest sezon. Cu toate acestea, marea surpriza a fost furnizata de Michael Schumacher. Germanul a pornit de pe pozitia a 13-a, dar a aratat de ce are sapte titluri in palmares, terminand pe locul al doilea, dupa ce l-a chinuit tururi bune pe excelentul Alonso. Jenson Button a completat podiumul, in timp ce Raikkonen, pornit din pole position, a abandonat. (Catalin Fainisi)

    OLANDA. PSV Eindhoven a castigat pentru a 18-a oara in istorie campionatul Olandei, dupa ce a invins cu 3-0 pe Vitesse Arnhem, in etapa a 30-a. Cu patru runde inainte de final, echipa antrenata de Guus Hiddink totalizeaza 79 de puncte si nu mai poate fi ajunsa de ocupanta pozitiei secunde, Ajax Amsterdam (65 de puncte), la care evolueaza romanii Bogdan Lobont si Nicolae Mitea.

    BESIKTAS. Daniel Pancu a fost criticat de presa turca dupa meciul de campionat cu Konyaspor, scor 2-1. Cotidianul Fotomac scrie ca jucatorul roman a avut o evolutie cu mult sub adevaratul sau nivel in partida de sambata. La randul sau, Hurriyet considera ca Pancu nu a avut nici o contributie la jocul echipei sale. "El a fost eroul etapei trecute, insa ca portar. Sambata seara nu s-a adaptat deloc unde era plasat."

    DATORNICI. Real Madrid are datorii de 600 de milioane de euro. Aceasta este concluzia la care au ajuns doi economisti spanioli. Gerardo Ortega si Fernandez de Valderrama considera ca situatia financiara a clubului este "extrem de grava". Ortega a adaugat ca, in campania electorala, presedintele Florentino Perez a mintit in legatura cu situatia contabila. Acesta crede ca vanzarea stadionului "Santiago Bernabeu" este o solutie pentru redresarea madrilenilor.

    ×
    Subiecte în articol: sport