x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Apr 2005   •   00:00

  • 18 aprilie 2005
  • ITALIA. Cristian Chivu a marcat pentru a doua oara consecutiv in campionat pentru AS Roma, in partida pierduta sambata in fata celor de la Reggina, scor 1-2. Dupa ce inscrisese in penultima etapa cu Udinese, capitanul "tricolorilor" a reusit acum un lob de mare efect de la 30 de metri, romanii intrand la vestiare cu 1-0 la pauza. Din pacate, Roma a jucat execrabil in cea de-a doua repriza.

    REVENIRE. Ciprian Marica a reaparut in formatia lui Sahtior Donetk. In minutul 67 al partidei cu Obolon Kiev (5-2), Mircea Lucescu l-a introdus pe Marica pentru prima oara intr-un meci oficial dupa 157 de zile de absenta, cauzate de operatia de menisc efectuata in Germania, fiind autorul moral al ultimului gol al echipei sale, marcat de brazilianul Elano. Stoican, Barcauan si Rat au fost integralisti.

    HAGI. Galatasaray a invins sambata, in deplasare, cu scorul de 3-1, pe Sebatspor, dar victoria n-a avut darul de a normaliza relatiile lui Gica Hagi cu conducatorii clubului. "Eu pot sa plec si maine, daca nu sunt dorit aici. Am muncit insa din toata inima si am incercat sa fac tot ce am putut mai bine", a spus "Regele".

    FANATIK. Diseara de la ora 23:00, pe PRIMA TV, Horia Ivanovici va invita la o noua editie, care se anunta incendiara, a emisiunii Fanatik Show. Invitatii nu mai au nevoie de nici o prezentare: Cornel Dinu, Adrian Porumboiu, Razvan Lucescu si Florin Calinescu.

    ×
    Subiecte în articol: sport