x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Apr 2005   •   00:00


  • 15 aprilie 2005
  • Ispas Cojocaru recunoaste ca a gresit

    Retrogradat in Divizia C dupa prestatia de la Dinamo - FC National, scor 4-0, asistentul Ispas Cojocaru a recunoscut ca a gresit atunci cand i-a semnalizat "centralului" Ionica Serea sa-l elimine pe McKain si sa dicteze primul penalty al jocului. "Am vazut caseta si cred ca am gresit. Este o masura justa. Imi pare rau pentru colegii mei ca i-am pus intr-o lumina proasta. Imi imput ca am intervenit acolo unde nu era treaba mea. Ma refer la eliminarea lui McKain si la primul penalty. Asa e cand te bagi acolo unde nu iti este locul".

    DIVIZIA A. Etapa a 20-a debuteaza azi cu confruntarea de la Pitesti, dintre FC Arges si Poli Iasi. Partida va fi condusa la centru de Sebastian Coltescu, ajutat de Cristian Nica si Aurel Florescu. Meciul va incepe la ora 17:15 si va fi transmis in direct de Telesport.

    TENIS. Victor Hanescu a fost eliminat in optimile de finala ale turneului de la Monte Carlo, dotat cu premii in valoare totala de 2.082.500 de euro. Jucatorul roman, care a ajuns pe tabloul principal dupa ce a jucat in calificari, a fost invins - scor 6-2, 6-0 - de argentinianul Gaston Gaudio, cap de serie numarul 4. Pentru performanta sa, Hanescu va primi 15 puncte ATP si un cec in valoare de 26.730 de euro.

    ITALIA. Presedintele Federatiei Italiene de Fotbal (FIGC), Franco Carraro, a declarat ca meciurile din campionat vor fi intrerupte imediat in cazul in care pe pe teren vor fi aruncate diverse obiecte, informeaza agentia Datasport. Masura luata de FIGC vine dupa incidentele de la meciul de Liga Campionilor dintre echipele italiene Inter Milano si AC Milan, care a fost suspendat in minutul 75, dupa ce suporterii gazdelor au aruncat in teren sticle, fumigene si alte obiecte. Una dintre fumigene l-a lovit in umarul drept pe portarul lui AC Milan, Dida, provocandu-i acestuia o arsura usoara.

    UCRAINA. Mircea Lucescu a declarat ca Sahtior Donetk nu se poate considera deja campioana, desi Jozef Szabo, tehnicianul rivalei Dinamo Kiev, declarase ca echipa sa nu mai are nici o sansa la titlu. "Nu cred ca un antrenor ca Jozef Szabo refuza sa mai lupte pentru titlu, atunci cand mai are in fata zece etape. Face parte din tactica tehnicienilor de a crea confuzie in randul adversarilor. Lupta pentru titlu se va da pana in ultima etapa, va trebuie sa ramanem concentrati si atenti pana la final", a spus Lucescu, adaugand ca jucatorii Flavius Stoican si Ciprian Marica sunt refacuti aproape complet. Sahtior se afla pe primul loc in clasament, cu 54 de puncte, iar Dinamo Kiev pe 2, cu 49 de puncte.

    LANDI. Antrenorul lui FC National, Roberto Landi, este invitatul editiei de astazi a emisiunii "Pariu 24", de la National TV. Incepand cu ora 16:00, italianul isi va exprima opinia privind cele mai tari campionate ale Europei si despre miza pariurilor sportive in lumea fotbalului.
    ×
    Subiecte în articol: sport