x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Apr 2005   •   00:00


  • 14 aprilie 2005
  • Gabi Stan, reconfirmat la FC Brasov

    Dupa o sedinta in care s-a analizat situatia echipei, Consiliul Director al lui FC Brasov l-a reconfirmat pe Gabi Stan in functia de antrenor principal. "Am revazut meciul cu Poli Timisoara. Echipa a jucat bine in prima parte, asa ca nu avem de ce sa-l schimbam pe Gabi Stan, el are toata increderea si sustinerea din partea noastra. Variantele cu sosirea lui Lacatus sau Multescu sunt doar niste zvonuri", a spus directorul general Irinel Manta, adaugand ca jucatorii nu vor fi penalizati atat timp cat mai exista sanse de salvare.

    Apulum - Bataie la antrenament

    Fundasul Codrut Ciobanu si atacantul Adrian Nedelea s-au batut la antrenamentul de marti seara al echipei. Nedelea l-a palmuit pe Ciobanu, suparat ca acesta ceruse galeriei, la finalul partidei cu CFR Cluj de sambata, sa scandeze impotriva lui. In acel moment lucrurile au degenerat, cei doi alergandu-se pe teren si lovindu-se cu pumnii si picioarele, pana cand au fost despartiti de colegi. Inaintea incidentului, atacantul Adrian Nedelea avusese un conflict si cu un ziarist prezent la antrenament. Cei doi jucatori vor fi amendati cu cate 100 de dolari, in timp ce Nedelea a fost exclus definitiv din lot. (Lucian Dobrater)

    Cupa UEFA - Azi, returul sferturilor

    Programul partidelor din mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei UEFA, care se vor disputa in aceasta seara, este urmatorul:
  • Ora 21:30 (in tur: 1-2)
    Alkmaar - Villarreal
  • Ora 21:45 (0-4)
    Auxerre - TSKA Moscova
  • Ora 21:45 (1-1)
    AC Parma - Austria Viena
  • Ora 22:15 (0-1)
    Sporting L. - Newcastle

    Box - Tyson revine in iunie

    Pugilistul american Mike Tyson, 38 de ani, fost campion mondial la categoria grea, va reveni in ring pe 11 iunie intr-un meci cu americano-irlandezul Kevin McBride. Tyson, care are datorii de peste 38 milioane de dolari, a boxat ultima oara in luna iulie a anului trecut, cand a fost invins prin KO in runda a patra de englezul Danny Williams. Kevin McBride a disputat 37 de partide, obtinand 32 de succese, din care 27 prin KO.

    Tenis - Optimi pentru Victor Hanescu

    Victor Hanescu s-a calificat in optimile turneului de la Monte Carlo, dotat cu premii in valoare de 2.082.500 de euro. In turul doi, Hanescu l-a invins, scor 6-3, 2-6, 6-0, pe cehul Radek Stepanek, cap de serie numarul 15, si va juca in faza urmatoare cu invingatorul partidei dintre Gaston Gaudio (Argentina), cap de serie numarul 4, si Nicolas Kiefer (Germania). Pentru accederea in turul trei, jucatorul roman va primi 15 puncte ATP si un cec in valoare de 26.730 de euro.
  • ×
    Subiecte în articol: sport