x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Apr 2005   •   00:00


  • 11 aprilie 2005
  • RUGBY. Echipa nationala under-19 a Romaniei a pierdut, sambata, cu scorul de 7-8 (0-5), meciul disputat impotriva reprezentativei similare a Scotiei, ultimul din grupa D a Campionatului Mondial de rugby al acestei categorii de varsta. Romania va intalni, pe 13 aprilie, selectionata Frantei intr-unul din meciurile pentru locurile 5-8 ale CM. In cealalta semifinala a locurilor 5-8 se vor intalni Tara Galilor si Argentina. Invingatoarele isi vor disputa apoi locul 5, iar echipele invinse vor lupta pentru locul 7.

    PANCU. Conducerea lui Besiktas a avut o intrevedere cu Daniel Pancu, in cadrul careia l-a asigurat pe roman ca nu se va renunta la el la finalul sezonului. "Daniel Pancu are un statut special in planurile de refacere a echipei", scrie Fanatik. Pancu a marcat un gol in partida castigata vineri seara de Besiktas cu 4-1 in fata lui Ankaragucu.

    FRANTA. Rennes, echipa antrenata de Ladislau Böloni, a obtinut prima sa victorie in deplasare in acest sezon, 2-0 la Toulouse. Cele doua formatii se afla in lupta pentru un loc in Cupa UEFA. Intr-o alta partida, Nantes, cu romanul Claudiu Keseru integralist, a remizat, 2-2, in fata liderului Lyon.

    ×
    Subiecte în articol: sport