x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Apr 2005   •   00:00


  • 9 aprilie 2005
  • Nume grele la "Recursul etapei"

    Maine seara, incepand cu ora 23:15, la Antena 1, derby-ul Steaua - Dinamo va fi disecat de moderatorul Ovidiu Ioanitoaia si de invitatii sai, in cadrul "Recursului etapei". Gruparea din Ghencea va fi reprezentata de antrenorul Walter Zenga, in timp ce rivalii din "Stefan cel Mare" il vor avea in studio pe directorul executiv, Cristi Borcea. De asemenea, vor mai fi prezenti Adrian Bumbescu si Ionel Augustin, foste glorii din anii ’80 ale celor doua mari rivale, tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu, si seful arbitrilor, Ion Craciunescu.

    FC NATIONAL - RAPID. "Nu ma intereseaza ce se va intampla in Ghencea, ci ceea ce vom face noi contra lui FC National", a spus ieri antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu. Tehnicianul "visiniilor" nu va putea conta pe serviciile armeanului Artiom Karamian, care a suferit o accidentare in urma cu doua zile si va fi nevoit sa stea pe tusa aproximativ o luna, precum si pe cele ale fundasului Flavius Moldovan, tintuit la pat de o gripa. Acestora li se adauga si atacantul Daniel Niculae, care este indisponibil dinaintea reluarii campionatului. In schimb, Lucescu jr. va putea pune baza in premiera pe Gane. "Fata de turul campionatului, National joaca foarte diferit, este mult mai inchisa in joc. Se vede ca au antrenor italian, iar noi trebuie sa fim foarte atenti, in primul rand in aparare, pentru ca apoi sa putem marca", a spus Lucescu jr.

    INVITAT. Presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar Llona, care ocupa si functiile de vicepresedinte al FIFA si UEFA, va participa in calitate de invitat la Adunarea Generala a FRF. Pe ordinea de zi a sedintei federale sunt 15 puncte, printre care propunerile privind schimbarea sistemului competitional si propuneri de modificare a Regulamentului Disciplinar sau de completare a acestuia. Adunarea Generala a FRF va avea loc luni, de la ora 10:00, la Casa Fotbalului.

    ROMANI. Nicolae Mitea a marcat un gol in partida pe care Ajax Amsterdam a castigat-o cu 2-0 joi seara, in fata lui Willem II Tilburg. Romanul a deschis scorul pentru "lancieri" in minutul 20, iar Babel a inchis tabela in minutul 90. Coechipierul lui Mitea, Lobont, nu a evoluat.

    ANS. Politica de prevenire si combatere a fenomenului de dopaj in sport va fi coordonata de o agentie speciala, care va functiona in subordinea ANS si care va avea autonomie decizionala in activitatea antidoping. Modul de organizare si functionare a Agentiei Nationale Antidoping a fost reglementat printr-o hotarare de guvern. Obiectivele principale ale Agentiei sunt prevenirea si combaterea fenomenului de dopaj conform reglementarilor legale in vigoare.

    SPANIA. Maine seara, incepand cu ora 20:00, la concurenta cu Steaua - Dinamo, se va disputa, pe "Santiago Bernabeu", cel mai important derby din Europa, Real Madrid - FC Barcelona. Transmisa in direct in Romania de TV Sport, ciocnirea titanica din Primera Division va decide, in mare masura, campioana Spaniei.

    DOPING. Politica de prevenire si combatere a fenomenului de dopaj in sport va fi coordonata de o agentie speciala, care va functiona in subordinea ANS si care va avea autonomie decizionala in activitatea antidoping. Modul de organizare si functionare a Agentiei Nationale Antidoping a fost reglementat printr-o hotarare de guvern. Obiectivele principale ale Agentiei sunt prevenirea si combaterea fenomenului de dopaj conform reglementarilor legale in vigoare, a dispozitiilor CIO, a Conventiei Antidoping a Consiliului Europei si ale Codului Mondial Antidoping.
    ×
    Subiecte în articol: sport