x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Apr 2005   •   00:00


  • 4 aprilie 2005
  • DOLIU. Comitetul Olimpic Italian (CONI) a decis sambata suspendarea tuturor activitatilor sportive programate in acest week-end, in semn de respect fata de Papa Ioan Paul al II-lea. "Este o decizie de bun-simt. Este vorba despre omul care a schimbat istoria lumii, care a fost mereu alaturi de sport si de care ne leaga o mare afectiune", a spus presedintele CONI, Gianni Petrucci. Forul italian a luat aceasta hotarare inainte ca Suveranul Pontif sa treaca in nefiinta, sambata seara. Etapa a 30-a din Serie A a fost reprogramata pentru 9 si 10 aprilie.

    TELEFON. Gheorghe Hagi a ramas fara telefon mobil ieri, in timpul deplasarii la Kayseri. Cotidianul Aksam scrie ca Hagi a observat ca ii lipseste telefonul dupa ce s-a urcat in autocarul ce urma sa transporte echipa Galatasaray la hotel. Antrenorul s-a enervat si a inceput sa strige la suporteri atat in romana, cat si in turca. Dupa meciul cu Kayserispor, scor 2-2, Hagi a anuntat ca si-a gasit telefonul mobil: "Am fost dur cu suporterii din cauza panicii si imi cer scuze pentru acest lucru".

    FURT. Gheorghe Hagi a ramas fara telefon mobil in timpul deplasarii la Kayseri. Cotidianul Aksam scrie ca Hagi a observat ca ii lipseste telefonul dupa ce s-a urcat in autocarul ce urma sa transporte echipa Galatasaray la hotel: "El s-a enervat foarte tare, a inceput sa tipe la cei din jur, iar apoi s-a indreptat spre soferul autocarului si i-a cerut sa deschida usa. Dupa aceea a strigat la suporteri, atat in romana, cat si in turca: «Cine mi-a luat telefonul? Sunteti niste hoti»".

    RALIU. Campionul en-titre al Romaniei la raliuri, Dan Gartofan (Subaru Impreza STI), a castigat prima etapa a sezonul 2005, disputata la Brasov. Pilotul echipei BKP a fost urmat pe podium de pilotii lui OMV Rally Team, Emanuel Ilina si Bogdan Marisca, ambii pe Mitsubishi Lancer Evo. Cursa de la poalele Tampei a fost marcata de accidentul spectaculos al lui Mihai Leu din a doua proba speciala, care si-a avariat serios masina. Titi Aur (Mitsubishi Lancer Evo) a abandonat inca din prima "speciala", reusind sa parcurga doar 4 kilometri.

    EMISIUNE. Asta-seara, de la ora 23:00, Mircea Sandu iese "la bataie" la FANATIK SHOW. Emisiunea de pe Prima TV va fi moderata de Horatiu Ciornei, Horia Ivanovici fiind plecat in strainatate. Principalul subiect va fi raspunsul presedintelui FRF la acuzatiile care curg din toate partile, dar vor fi discutate si alte "bube" ale fotbalului nostru, cu invitati-surpriza, cu dezvaluiri socante.

    ×
    Subiecte în articol: sport