x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Apr 2005   •   00:00


  • 2 aprilie 2005
  • Poli AEK se inscrie in Cupa Intertoto

    Conducerea echipei Poli AEK Timisoara a decis sa inscrie echipa pentru editia viitoare a Cupei UEFA Intertoto, dorind astfel sa faca primul pas spre revenirea gruparii de pe Bega in cupele europene. "Am discutat cu sponsorii si cu antrenorul Cosmin Olaroiu si am decis ca participarea in Cupa UEFA Intertoto este benefica", a declarat consilierul presedintelui timisorenilor, Toni Dobos. Ultima participare a lui Poli intr-o competitie europeana dateaza din anul 1990, cand "alb-violetii" au eliminat pe Atletico Madrid. (Daniel Stan)

    INCERCARE. Fost international in mandatul lui Gica Hagi la carma "tricolorilor", Florin Parvu a participat la cateva trialuri organizate de antrenorul campioanei en titre a Finlandei, HJK Helsinki, americanul Keith Armstrong. Astazi, in Finlanda debuteaza Cupa Ligii, dar Florin Parvu nu va juca, deoarece Armstrong nu s-a decis daca il pastreaza in lot, iar tratativele intre club si jucator nu au fost inca demarate. In prima liga finlandeza mai evolueaza un fotbalist roman, Vasile Marchis, care se afla sub contract cu echipa Jazz Porri. (Mihai Igirosanu) TVR 1.

    CENTENAR. Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Iosif Rotariu vor evolua in echipe diferite intr-un meci organizat, pe 24 aprilie, la Istanbul, cu ocazia centenarului Clubului Galatasaray. Potrivit site-ului ajansspor, gruparea turca a anuntat deja componenta celor doua "Dream Team" care se vor intalni pe Stadionul Ali Sami Yen. Fiecare din cele doua formatii va fi alcatuita din 20 de fosti jucatori ai Galatei. In prima echipa, care va purta un echipament galben-rosu, va juca Iosif Rotariu. A doua formatie va fi echipata in alb si ii va avea in teren pe Gica Hagi si pe Gica Popescu.

    FARSA. O turma de oi va pregati gazonul Stadionului londonez Wembley pentru redeschiderea care va avea loc in anul 2006. Asa si-a pacalit cititorii cotidianul Daily Mirror ieri, de 1 aprilie. "Uitati de Beckham si de Owen, o noua echipa a fost aleasa pentru a juca pe Wembley", scrie Daily Mirror. Cotidianul mentioneaza ca radacinile ierbii folosite pentru gazon vor fi intarite dupa ce oile vor paste acolo. "Testele facute in Australia si-au dovedit eficienta. Jucatorii au avut mai putine reactii alergice. Datorita fertilizarii cu ajutorul excrementelor, a fost redusa necesitatea utilizarii substantelor chimice."

    NUMIRE. Federatia de Fotbal din Trinidad-Tobago a dat lovitura. L-a adus antrenor la echipa nationala pe olandezul Leo Beenhakker. El ii va lua locul pe banca tehnica lui Bertille St. Claire, demis miercurea trecuta. In varsta de 62 de ani, Beenhakker a pregatit reprezentativa Olandei intre 1985 si 1986, dar si in 1990. La nivel de echipe de club a antrenat pe Ajax, formatie alaturi de care a castigat de doua ori campionatul, pe Real Madrid, Zaragoza, Feyenoord sau Vitesse.

    FORMULA 1. Michael Schumacher e multumit de noul monopost Ferrari F2005, apreciind ca acesta este "mult mai stabil" decat precedentul. Pilotul german a adaugat ca F2005 reactioneaza cu mai multa rapiditate si solicita cauciucurile mai putin. Schumacher, care a adunat doar doua puncte in primele doua etape, spera ca noul monopost sa-l ajute sa castige prima cursa in acest sezon duminica, pe circuitul de la Sakhir. Marele Premiu al Bahrainului incepe la ora 14:30 si va fi transmis in direct de TVR 1.

    "PORTI DESCHISE" LA SEAT. Importatorul Seat in tara noastra, Porsche Romania, organizeaza azi si maine, intre orele 10 si 18, un drive test pentru clienti, cu noul model Toledo. Acesta va fi organizat in cadrul show-room-ului din Bucuresti al Seat, din Strada Barbu Vacarescu nr. 201. Iubitorii marcii spaniole vor putea sa incerce calitatile celei mai noi masini din cadrul grupului Audi, unul dintre acestia putand castiga, prin tragere la sorti, un week-end cu Toledo.
    ×
    Subiecte în articol: sport