x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

13 Noi 2007   •   00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, este de părere că jocul slab din acest sezon al echipelor Steaua şi Dinamo este cauzat de faptul că acestea au renunţat la stagiile de pregătire din perioada precompetiţională de iarnă.

Naşu ii critică pe granzi

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, este de părere că jocul slab din acest sezon al echipelor Steaua şi Dinamo este cauzat de faptul că acestea au renunţat la stagiile de pregătire din perioada precompetiţională de iarnă. "S-a uitat de sistemele de pregătire centralizată de la munte, din perioada de iarnă, cu trei antrenamente pe zi, in care acumulai pentru un an intreg. Acum plecăm să jucăm imediat in Cipru sau Israel", a declarat şeful FRF.

Universitatea Craiova, la un pas să fie pusă sub sechestru

Clubul Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu, a primit ieri o citaţie din partea Primăriei Craiova pentru plata impozitului din ultimii trei ani, in valoare de 1.800.000 RON, in caz de neachitare in 15 zile oltenii riscănd punerea sub sechestru a unor bunuri.

TIMIŞOARA. Preşedintele Comitetului Director al clubului Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, după infrăngerea cu 2-1 suferită la Buzău, că echipa are nevoie de un psiholog. "E o problemă mentală la jucători. Au avut o evoluţie bună cu Dinamo, foarte bună cu Steaua şi modestă cu Craiova, Mioveni şi Buzău. Cred că e nevoie de un psiholog. Pentru că o echipă care doreşte o participare in cupele europene nu poate să piardă la formaţiile menţionate. De asemenea, luăm in calcul şi o remaniere a lotului pentru retur", a spus Chivorchian.

MASTERS. Elveţianul Roger Federer a fost invins in trei seturi, scor 3-6, 7-6,7-5, de chilianul Fernando Gonzales, in primul meci din grupa roşie a Mastersului de la Shanghai. In celălalt meci din grupă, Andy Roddick (SUA) a dispus cu 6-3, 4-6, 6-2 de Nikolai Davidenko (Rusia). Căştigător al turneului in 2003, 2004 şi 2006, Federer trebuie să căştige următoarele două meciuri pentru a se califica in semifinale.

TENIS. Raluca Olaru se menţine pe locul 56 in clasamentul WTA, dat publicităţii ieri, in timp ce cealaltă romăncă aflată intre primele o sută de jucătoare ale lumii, Edina Gallovits, a inregistrat o coborăre de două poziţii, aflăndu-se pe locul 87. La masculin, Andrei Pavel este al 80-lea in ierarhia ATP Entry, in cădere cu un loc, iar Victor Hănescu a urcat două locuri, pănă pe 84.

BOSNIA. Cu o seară inaintea derby-ului oraşului Mostar, dintre echipa croaţilor, Zrinski, şi cea a naţionaliştilor bosniaci, Velez, suporterii s-au angajat in violenţe soldate cu rănirea gravă a unui fan şi vătămarea a şapte poliţişti. Incidentele au fost provocate de susţinătorii lui Velez, care i-au atacat pe cei ai lui Zrinski in timpul unei petreceri, lăngă Biserica Francescană din Mostar. Poliţia a arestat 12 persoane. Meciul s-a disputat duminică, Zrinski căştigănd cu 2-0.

×
Subiecte în articol: sport