x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

21 Noi 2007   •   00:00

BOX. Primarul oraşului Galaţi, Dumitru Nicolae, a declarat ieri că municipalitatea ii va oferi un apartament nou, estimat la 150.000 de euro, campionului mondial la box Lucian Bute. "Bute va primi un apartament cu trei camere, situat la etajul cinci al unui bloc amplasat pe faleza Dunării. Compania de construcţii va suporta o treime din costuri, iar Consiliul Local restul", a spus edilul.

POLI IAŞI. Antrenorul Poli Iaşi l-a avertizat pe atacantul Ionuţ Bălbă că il va trimite la echipa a doua a clubului dacă nu semnează prelungirea contractului. "Eu nu am nevoie de un jucător care e cu găndul la plecare. Nu mai joacă nimic, plus că strică atmosfera la echipă", a spus Popa.

FUTSAL. Romănia are nevoie de o victorie astăzi la ora 19:15 in faţa Portugaliei pentru a se califica in semifinalele CE de futsal. In primele două meciuri susţinute in Grupa A a competiţiei, tricolorii au invins Cehia cu 8-4 şi au pierdut in faţa Italiei, scor 1-7.

RAPID. Fundaşul Dănuţ Perjă e de părere că două echipe bucureştene  vor incheia campionatul pe podium, deşi in acest moment doar Rapid se află pe una din primele trei poziţii. "Cred că la final două locuri de pe podium vor fi ocupate de echipe din Bucureşti. Acum ne aşteaptă un meci destul de greu cu UTA. Arădenii traversează o situaţie dificilă şi se vor mobiliza, dar şi noi ne dorim din tot sufletul să invingem", a spus Perjă. Partida UTA - Rapid se va disputa duminică, de la ora 14:00 (Antena 1).

FC VASLUI. Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că FC Vaslui trebuie să căştige duminică partida cu Unirea Urziceni, din etapa a 16-a. "Suntem obligaţi să invingem, deoarece avem datorii faţă de suporteri, avănd in vedere că in ultimele două partide de acasă nu am căştigat. Este foarte important pentru noi acest joc, deoarece practic ne jucăm ultima din şansele de a evolua sezonul viitor in Cupa UEFA. Unirea Urziceni ocupă un loc doi meritat şi, evident, la o asemenea clasare işi doresc victoria. Jucătorii nu au nici un motiv să fie relaxaţi, chiar dacă vacanţa bate la uşă", a spus Munteanu.

UMANITAR. Aproape 30.000 de oameni au asistat la al cincilea "Meci impotriva sărăciei", organizat de Zidane şi Ronaldo in cadrul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare. Ca şi in anii precedenţi, veniturile de la acest meci, incheiat la egalitate, 2-2, vor fi folosite la finanţarea unor proiecte de luptă impotriva sărăciei in America Latină, Asia sau Europa de Est.

×
Subiecte în articol: sport