x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

02 Apr 2008   •   00:00

O patrulă a poliţiei rutiere ieşene a depistat în noaptea de luni spre marţi automobilul atacantului lui Poli, Ionuţ Bâlbă, rulând cu viteză excesivă. Cum şoferul nu a oprit la semnalul agentului, s-a pornit în urmărirea maşinii, care a fost găsită izbită de un copac. “Ar fi prea de tot să fie din nou implicat, după câte a mai păţit.

Bâlbă, din nou probleme cu poliţia?

 

 

 

O patrulă a poliţiei rutiere ieşene a depistat în noaptea de luni spre marţi automobilul atacantului lui Poli, Ionuţ Bâlbă, rulând cu viteză excesivă. Cum şoferul nu a oprit la semnalul agentului, s-a pornit în urmărirea maşinii, care a fost găsită izbită de un copac. “Ar fi prea de tot să fie din nou implicat, după câte a mai păţit. Mi-a spus însă că maşina era la un prieten, i-a lăsat-o înainte de plecarea la Târgu-Jiu”, a spus preşedintele ieşenilor, Sorin Boca.

 

 

 

 

Ioan Andone anticipează: “Rednic poate redresa pe Dinamo”

 

 

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, consideră că bunul său prieten Mircea Rednic reprezintă o soluţie foarte bună pentru Dinamo. “În locul lui eu nu plecam de la Dinamo. M-aş bucura pentru el dacă ar reveni în «Groapă» şi cred că poate redresa echipa”, a spus Andone.

 

 

STATISTICĂ. Steaua este echipa românească cel mai bine clasată în ierarhia mondială a cluburilor pe luna martie, întocmită de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului. Gruparea din Ghencea se află pe locul 69, cu şapte poziţii mai sus decât în februarie. CFR Cluj ocupă locul 122, Rapid se află două poziţii mai jos, iar Dinamo se situează pe locul 144.

 

 

 

ANCHETĂ. Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, a fost audiat în Dosarul Calciopoli şi ar putea fi pus sub acuzare pentru obstrucţionarea justiţiei. Alături de Luciano Moggi şi de Antonio Giraudo, foşti conducători ai clubului Juventus Torino, Capello a refuzat să răspundă întrebărilor, limitându-se să spună că nu îşi mai aminteşte, iar procurorul l-a avertizat că poate fi acuzat de reticenţă, sperjur şi mărturie falsă. Ancheta urmăreşte să stabilească responsabilitatea tehnicianului în transferurile dubioase făcute în perioada 2004-2006 de societatea Gea World, condusă de fiul lui Moggi, pe când Capello era antrenor al Juventus.

 

 

ANIVERSARE. Helmuth Duckadam a împlinit ieri 49 de ani, pe care i-a sărbătorit în familie, la cabana sa din comuna Şemlac. Eroul de la Sevilla din 1986, când a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua după ce a apărat patru lovituri de departajare, a cam fost uitat de oamenii din fotbal, care nu s-au grăbit să-l felicite. “Mă uită unii, nu-i nici o problemă”, a spus fostul portar. Duckadam s-a recăsătorit anul trecut şi aşteaptă să devină tată pentru a treia oară.

 

 

EURO 2008. Peste 2.500 de poliţişti străini, din care 1.700 din Germania şi 750 din Franţa, se vor alătura forţelor austriece şi elveţiene pe perioada CE de fotbal organizat de cele două ţări (7-29 iunie). Austria va mobiliza 27.000 de poliţişti, iar Elveţia 31.200 de poliţişti şi militari. Pe perioada turneului, în fiecare din cele două ţări sunt aşteptaţi câte trei milioane de vizitatori.

×
Subiecte în articol: sport