x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

17 Apr 2008   •   00:00

Deac: “Vreau să ajut pe CFR”

 

 

Mijlocaşul Ciprian Deac a declarat că vrea ca Oţelul să încurce Steaua în meciul de sîmbătă pentru a o ajuta pe CFR Cluj, echipa de la care a fost împrumutat la Galaţi, să cîştige titlul. “Vreau să ajut CFR-ul să cîştige campionatul. În primul rînd vreau să facem o bucurie Galaţiului pentru că jucăm pentru Oţelul. Dacă prin asta vom ajuta CFR-ul, e cu atît mai bine. Ne aşteaptă o partidă foarte grea, dar cred că putem bate Steaua”, a spus Deac.

 

 

 

Marian Iancu a fost suspendat cinci luni la Disciplină

 

 

După declaraţiile calomnioase făcute la adresa Stelei şi a lui Dinamo, precum şi a directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu, preşedintele lui Poli Timişoara, Marian Iancu , a fost sancţionat cu 5 luni de suspendare de Comisia de Disciplină. El va plăti şi o amendă de 100.000 RON.

 

 

FRANŢA. Atacantul Claudiu Keşeru a marcat golul formaţiei Libourne Saint-Seurin în meciul pierdut, pe teren propriu, 1-2 cu AC Ajaccio, în etapa a 33-a a ligii secunde franceze. Căpitanul naţionalei de tineret a României a jucat pe toată durata partidei pentru Libourne şi a marcat în minutul 5, din lovitură de pedeapsă.

 

 

POLI IAŞI. Antrenorul Ionuţ Popa este nemulţumit de faptul că nu poate conta pe toţi jucătorii din lot pentru partida de sîmbătă cu FC Vaslui. “Am mai spus, va fi greu la Vaslui. Tot ce sper este să mai pot recupera dintre jucătorii indisponibili, pentru a trimite pe teren o formulă apropiată de cea ideală. Avem nevoie de puncte din deplasare, iar această partidă cu Vasluiul ar fi un prilej excelent de a ne mai îmbunătăţi situaţia de la «adevăr»“, a declarat tehnicianul.

 

 

POLONIA. Fundaşul stelist Pawel Golanski se regăseşte în lotul lărgit al Poloniei pentru Campionatul European de fotbal, anunţat ieri de selecţionerul Leo Beenhakker. Tehnicianul a convocat 31 de fotbalişti pentru meciurile amicale cu Albania şi Macedonia, dintre care vor fi păstraţi 23 pentru turneul final care va avea loc în Austria şi Elveţia între 7 şi 29 iunie. Echipa naţională a Poloniei va evolua la EURO 2008 în Grupa B, alături de Austria, Germania şi Croaţia.

 

 

“U” CLUJ. Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF a decis ca Universitatea Cluj să nu mai fie programată la partidele din campionat pînă nu va plăti o datorie de 60.000 de euro către portarul Martin Tudor, care a părăsit clubul în iarnă. Totuşi, cele două părţi au declarat ieri că s-a ajuns la un acord. “Nu avem ce face şi vom plăti banii pînă vineri. Nu se pune problema să nu fim programaţi la meciuri”, a spus preşedintele lui “U”, Anton Doboş. “Am decis să îi păsuiesc cu datoria pînă marţea viitoare, aşa că pot juca meciul cu Buzăul. Nu vreau să fac rău fostei mele echipe”, a spus Martin Tudor.

×
Subiecte în articol: sport