x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 13 septembrie 2007

Info sport 13 septembrie 2007

13 Sep 2007   •   00:00

Antrenorul dinamovist Walter Zenga a declarat ieri că are emoţii inainte de meciul său de debut la revenirea in Romănia. "Normal că am emoţii inainte de meciul cu Poli Iaşi. Sper ca băieţii să fie pregătiţi pentru acest meci. E normal ca moralul să nu fie

Walter Zenga are emoţii pentru debut

Antrenorul dinamovist Walter Zenga a declarat ieri că are emoţii inainte de meciul său de debut la revenirea in Romănia. "Normal că am emoţii inainte de meciul cu Poli Iaşi. Sper ca băieţii să fie pregătiţi pentru acest meci. E normal ca moralul să nu fie

incredibil de bun după eşecul din Liga Campionilor şi după cel din campionat, dar ei sunt profesionişti şi ştiu că in fotbal se intămplă şi infrăngeri. Trebuie să ne revenim repede", a spus Zenga.

Portarul Palop şi-a prelungit contractul cu Sevilla

Portarul Andres Palop şi-a prelungit pănă in 2011 contractul cu FC Sevilla, adversara Stelei in grupa H a Ligii Campionilor. "Nu am nici o indoială, vreau să-mi inchei cariera la Sevilla", a declarat eroul finalei Cupei UEFA cu Español, in care a apărat trei lovituri de la 11 metri.

LUPTE. In perioada 17-23 septembrie, la Baku (Azerbaidjan), vor avea loc Campionatele Mondiale de lupte pentru seniori, la care Romănia va fi reprezentată de 18 sportivi. Competiţia reprezintă un important criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de anul viitor, primii opt clasaţi la fiecare categorie de greutate urmănd să-şi asigure biletul pentru Beijing.

BASCHET. Naţionala masculină de baschet a Romăniei a invins, cu 83-76 (44-37), reprezentativa Finlandei, in primul meci din barajul pentru calificarea la Campionatele Europene din 2009. In partida disputată in Sala Sporturilor din Tărgu-Mureş, cei mai buni marcatori ai Romăniei au fost Levente Szijarto şi Paul Helcioiu. Returul va avea loc la 15 septembrie, in Finlanda.

ANTRENORI. Tehnicianul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti (foto), a fost desemnat cel mai bun antrenor european al sezonului 2006-2007 de cele mai importante publicaţii sportive din Europa. Premiul ii va fi inmănat lui Ancelotti la 22 septembrie, inaintea meciului de campionat AC Milan - FC Parma. Carlo Ancelotti a căştigat in stagiunea trecută Liga Campionilor, după ce AC Milan a invins pe Liverpool cu 2-1 in finală.

TURNEU. Au inceput inscrierile pentru ediţia a 5-a a Cupei DN 1 la fotbal in sală, turneu rezervat firmelor care au sediul sau un punct de lucru in nordul Capitalei (Zona DN 1). Toate premiile oferite de sponsori vor fi donate unor tineri fotbalişti aleşi de organizatori in cadrul programului "Driblez pentru un vis".

ANGLIA. Managerul lui Manchester United, Alex Ferguson, a fost agresat luni după-amiază, intr-o gară de lăngă Londra, de un bărbat in vărstă de 40 de ani. "Putem confirma că una dintre victime este Sir Alex Ferguson şi că a fost rănit la un picior", a declarat un purtător de cuvănt al poliţiei. Rana nu a fost insă gravă, iar Ferguson s-a putut duce apoi la intălnirea pe care o avea.

×
Subiecte în articol: sport