x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 16 decembrie 2007

Info Sport 16 decembrie 2007

de Jurnalul National    |    16 Dec 2007   •   00:00

OŢELUL - PANDURII: Gălăţenii, invitaţi la casierie

Victoria cu 3-1 obţinută ieri de gălă-ţeni, pe teren propriu, in faţa formaţiei din Tărgu-Jiu i-a mai descreţit fruntea preşedintelui Oţelului, Marius Stan. "Puteam căştiga la o diferenţă mult mai mare de scor. Am incheiat insă un an mai mult decăt bun. Acest minus doi in clasament mă mulţumeşte, in condiţiile in care Oţelul are al 16-lea buget din campionat. Jucătorii vor merge la casierie şi vor avea un Crăciun fericit", a spus Stan.

TIMIŞOARA - CFR:Trică nu ar vrea doar un egal

Mijlocaşul liderului la zi al clasamentului, Eugen Trică (foto), nu se teme de Poli Timişoara, adversara de azi a CFR-ului. "Pentru noi, un egal este ca un eşec. Cine-i Karamian? Pot să intre şi Karamian şi Ganea, că tot ii batem", a spus ieri jucătorul venit de la ŢSKA Sofia. "Nu este cel mai important meci al sezonului, dar vrem să invingem ca să terminăm anul mai sus de locul şase", a declarat antrenorul lui Poli, Duşan Uhrin jr.

GLORIA BUZĂU -Bucur: "Steliştii pot să plece"

Finanţatorul echipei din Crăng, Costel Bucur, nu crede că Steaua are nevoie in momentul de faţă de serviciile jucătorilor imprumutaţi la Gloria, Liţu, Simion, Ochiroşii, Al. Iacob şi Tudose. "E dreptul lui Gigi Becali să-i ia inapoi, nu văd unde e problema. Mă indoiesc insă că se va intămpla asta", a spus Bucur. Gigi Becali a anunţat că-i va lua inapoi pe jucătorii in cauză şi va sista finanţarea Gloriei după ce Steaua a făcut doar 1-1 la Buzău.Â

RUGBY:Infrăngere la scor in Challenge Cup

Selecţionata Bucureştiului a pierdut cu scorul de 34-6 meciul disputat in deplasare cu echipa franceză Montauban, contănd pentru etapa a 4-a a Challenge Cup, grupa B. Punctele echipei noastre au fost marcate de Vlaicu, din două lovituri de pedeapsă. La meci a asistat şi neozeelandezul Ellis Meachen, care negociază cu FR de Rugby preluarea funcţiei de selecţioner.

EVENIMENT:Gică Hagi şi-a lansat primul DVD

Ieri, in prezenţa a numeroase personalităţi din lumea sportului, intre care Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei, Nadia Comăneci, Gabi Szabo sau Elisabeta Lipă, a avut loc lansarea primului DVD al lui Gheorghe Hagi (foto), intitulat "Hagi vol. 1 Naţionala". Acest DVD face parte din colecţia "Hagi" şi conţine imagini din cei 19 ani de carieră in tricoul naţionalei Romăniei. Gheorghe Hagi va face un turneu de promovare in şapte oraşe din ţară: Constanţa, Timişoara, Iaşi, Cluj, Braşov, Bucureşti şi Craiova.

KAIAC-CANOE:Chirilă şi Cuculici, sportivii anului

Vicecampionii mondiali la canoe dublu 500 m Iosif Chirilă şi Andrei Cuculici au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai anului de FR de Kaiac-Canoe. Ei au fost urmaţi de Nicolae Flocea şi Ciprian Popa, clasaţi pe locul 4 la canoe dublu 1.000 m la aceeaşi competiţie, cele două echipaje asigurăndu-şi calificarea la JO de la Beijing. Ivan Patzaichin şi Sidor Lifere au fost aleşi cei mai buni antrenori ai anului.

×
Subiecte în articol: sport