x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 4 noiembrie 2007

Info Sport 4 noiembrie 2007

de Jurnalul National    |    04 Noi 2007   •   00:00
Info Sport 4 noiembrie 2007
Sursa foto: ADRIAN DENNIS/

In derby-ul etapei a 12-a din campionatul Angliei, adversara Stelei din grupa H a Ligii Campionilor Arsenal Londra a remizat, 2-2, pe Emirates Stadium, in faţa principalei rivale la titlu, Manchester United.

"U" CLUJ - CEAHLĂUL: Egalitate intre tată şi fiu

Meciul a prilejuit şi ineditul duel dintre antrenorul gazdelor, Gigi Mulţescu, şi fiul său, portarul Ceahlăului, Cătălin. "Răd cu un ochi, plăng cu celălalt, pentru că fiul meu a făcut un meci bun. Am luat un gol aiurea şi nu am reuşit să revenim in joc. Ne-am creat ocazii de gol, dar nu am marcat. M-a dezamăgit Negrean", a declarat antrenorul Gigi Mulţescu.

OŢELUL - BUZĂU: Grigoraş crede că va fi demis

Infrăngerea suferită in faţa nou-promovatei Gloria Buzău l-a dărămat din punct de vedere psihic pe antrenorul gălăţenilor, Petre Grigoraş. "Toţi suntem vinovaţi, incepănd cu mine. Cred că pănă in iarnă nu mai e nimic de făcut. Dacă aş demisiona, m-aş considera un laş, dar, dacă voi fi demis, nu voi avea ce să reproşez conducerii. I-aş inţelege. Sunt dispus să accept orice hotărăre", a spus Grigoraş. Meciul nu a mai fost transmis de Naţional TV, care nu se află la prima nereuşită de acest gen.

PREMIER LEAGUE: Arsenal, 2-2 cu Manchester United

In derby-ul etapei a 12-a din campionatul Angliei, adversara Stelei din grupa H a Ligii Campionilor Arsenal Londra a remizat, 2-2, pe Emirates Stadium, in faţa principalei rivale la titlu, Manchester United. Oaspeţii au condus de două ori, prin golurile lui Rooney (’45+1) şi Cristiano Ronaldo (’82), insă "tunarii" au revenit prin reuşitele francezilor Fabregas (’48) şi Gallas (’90+2). Arsenal rămăne lider, la egalitate de puncte, 27, cu Manchester.

HANDBAL - Victorii clare in cupele europene

Echipa feminină "U" Jolidon Cluj este ca şi calificată in turul 4 al Cupei Cupelor, după victoria cu 40-18 obţinută pe teren propriu in faţa formaţiei austriece Dornbirn Schoren. Returul s-a disputat aseară, tot la Cluj. In Challenge Cup, Dunărea Brăila a dispus cu 36-23 de ZRK Ljubuski (Bosnia). Manşa secundă se joacă azi, tot la Brăila. Astăzi, in Liga Campionilor, Oltchim intălneşte, in deplasare (ora 18:15, in direct la Sport.ro), pe FTC Budapesta.

LIGA CAMPIONILOR - Muncă in folosul comunităţii

Robert McHendry, suporterul scoţian care la 3 octombrie a pătruns pe teren la meciul Celtic Glasgow - Milan (2-1) şi l-a atins cu un gest aparent inofensiv pe portarul oaspeţilor, Dida (foto), a fost condamnat la 120 de ore de muncă in folosul comunităţii. Totodată, acestuia i s-a interzis pe viaţă accesul la partidele echipei scoţiene. Clubul Celtic a fost amendat cu 35.984 de euro pentru lacune organizatorice.

RUGBY - Stejarii" infruntă Rusia

Romănia intălneşte azi, pe Stadionul Arcul de Triumf (ora 13:00, Sport.ro), naţionala Rusiei, in cadrul Cupei Europene a Naţiunilor. La meciul de debut al antrenorului Marin Moţ, "stejarii" vor să obţină a treia victorie consecutivă in această competiţie, situaţie in care ar egala la puncte Georgia, lidera clasamentului. Ultimul meci dintre cele două echipe s-a disputat anul trecut, la Krasnoiarsk, cănd Rusia a invins cu 25-24.

×
Subiecte în articol: sport