x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 5 noiembrie 2007

Info Sport 5 noiembrie 2007

de Jurnalul National    |    05 Noi 2007   •   00:00

Echipa feminină "U" Jolidon Cluj s-a calificat in optimile de finală ale Cupei Cupelor, după ce a dispus in dublă manşă de Dornbirn Schoren (Austria).

SEVILLA. Deţinătoarea Cupei UEFA a dispus cu 2-0 de Real Madrid, in etapa a 11-a a campionatului spaniol, golurile invingătorilor fiind marcate de Keita şi de Luis Fabiani. "Meciul cu Steaua, de miercuri, este crucial pentru calificarea in optimi. Vom juca o partidă, cea mai importantă, din Liga Campionilor, iar victoria in faţa lui Real Madrid ne dă o motivaţie specială", a declarat fundaşul Aquivalo Mosquera. Pentru intălnirea cu Steaua, Sevilla i-a pierdut pe fundaşii Jose Angel Crespo şi Federico Fazio, accidentaţi. Primul a ajuns la spital cu o fractură de molar, iar cel de-al doilea a suferit o accidentare la aductori.

 Â

HANDBAL. Echipa feminină "U" Jolidon Cluj s-a calificat in optimile de finală ale Cupei Cupelor, după ce a dispus in dublă manşă de Dornbirn Schoren (Austria). Ambele meciuri s-au jucat la Cluj, studentele impunăndu-se cu 40-18 şi 40-24. In aceeaşi competiţie, Rulmentul Braşov a invins, in deplasare, pe Anagennisi Artas (Grecia), cu 32-24. In Cupa EHF, HCM Baia Mare a intrecut, pe teren propriu, pe Ikast Bording (Danemarca), scor 29-26, iar in Challenge Cup, Tomis Constanţa a dispus, acasă, de Elpides Dramas (Grecia), cu 31-18. Tot in Challenge Cup, Dunărea Brăila s-a calificat in turul 4, după 38-14 şi 36-23 cu ZRK Ljubuski (Bosnia).

 Â

SLAVIA. Stanislav Vlcek, atacantul echipei Slavia Praga, adversara Stelei din grupa H a Ligii Campionilor, a suferit o leziune musculară in meciul de campionat cu FK Teplice, căştigat cu 1-0, şi este incert pentru partida de miercuri cu Arsenal. Vlcek, care este golgeterul campionatului ceh, cu şapte reuşite in 12 etape, a părăsit terenul şchiopătănd, in minutul 70.

 Â

UEFA. Preşedintele UEFA, Michel Platini, a reiterat ideea arbitrajului "in cinci", cu doi arbitri asistenţi in plus, sistem ce ar putea fi experimentat la meciurile de juniori din calendarul FIFA. "International Board s-a pronunţat impotriva arbitrajului video, la fel ca şi mine. Arbitrajul in trei este depăşit. Trebuie să se testeze alte lucruri pentru a se face mai puţine greşeli", a declarat Platini.

×
Subiecte în articol: sport