x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Înfrângere cu Şahtior

Înfrângere cu Şahtior

de Marius Mihalcea    |    26 Ian 2010   •   00:00
Înfrângere cu Şahtior
Sursa foto: Alex Nicodim/INTACT IMAGES/GAZETA SPORTURILOR

Trupa lui Mihai Stoichiţă a pierdut ieri, scor 0-1, amicalul de lux susţinut în compania formaţiei pregătite de Mircea Lucescu.



Desfăşurată pe durata a două reprize a câte 35 de minute, partida a avut loc ieri-dimineaţă la Antalya, la propunerea lui Mircea Lucescu, şi a fost condusă la centru de fostul arbitru internaţional Lubos Michel, slovacul fiind acum oficial al lui Şahtior Doneţk. Unicul gol a fost înscris în minutul 17 de Kravscenko. "Roş-albaştrii" au evoluat în alcătuirea: Zapata - Ninu, Baciu, Jelev, Emeghara - Bicfalvi, Tudela, Toja, A. Ionescu - B. Stancu, Surdu (repriza I); Tătăruşanu - Golanski, Jelev, Tudose, P. Marin - Szekely, Onicaş, Pleşan, Nicoliţă - Cr. Tănase, Kapetanos (repriza a II-a). Steaua va disputa azi un nou amical, cu austriecii de la Red Bull Salzburg (17:00, Digisport).

Dayro, la Once
Dayro Moreno este, începând de duminică, noul jucător al formaţiei columbiene Once Caldas, unde a mai activat vreme de patru sezoane înainte de a veni în Ghencea, în ianuarie 2008. "Este o bucurie mare pentru mine că m-am întors. Publicul m-a primit călduros şi sper să răsplătesc suportul acestuia cu multe goluri", a declarat mijlocaşul columbian. În schimbul lui Dayro, care a mai fost dorit de FC Timişoara, Steaua va primi 500.000 de euro, cu aproape un milion mai puţin decât a plătit pentru el în urmă cu doi ani.

×
Subiecte în articol: sport