x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Inter Milano, favorită la calificarea în finală după 3-1 cu Barcelona

Inter Milano, favorită la calificarea în finală după 3-1 cu Barcelona

20 Apr 2010   •   00:00

Internazionale Milano, echipa lui Cristian Chivu, este mare favorită la calificarea în finala Ligii Campionilor în urma victoriei obţinute, marţi seara, cu scorul de 3-1, pe teren propriu, în faţa deţinătoarei trofeului, FC Barcelona, în prima manşă a semifinalelor.

Startul partidei a fost favorabil catalanilor, care au deschis scorul în minutul 19, prin Pedro Rodriguez, care a înscris din centrul careului după o incursiune pe stânga a lui Maxwell.

Sjneider a egalat pentru milanezi în minutul 30, dar trupa lui Jose Mourinho s-a dezlănţuit după pauză. Mai întâi Maicon a punctat pentru 2-1, în minutul 48, pentru ca apoi Milito să închidă tabela, cu o jumătate de oră înainte de final, din pasa lui Eto'o.

Chivu a intrat în teren în minutul 73, în locul lui Maicon. Milanezii au rezistat eroic într-un final în care oaspeţii au solicitat penalty în două rânduri.

Miercuri, de la ora 21:45, în direct la TVR 1, se va disputa a doua partidă din manşa tur a semifinalelor, între Bayern Munchen şi Olympique Lyon.

×
Subiecte în articol: redactie