x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Internaţional – Urziceni 1-2: Victorie de moral

Internaţional – Urziceni 1-2: Victorie de moral

de Marius Mihalcea    |    23 Noi 2009   •   00:00
Internaţional – Urziceni 1-2: Victorie de moral
Sursa foto: Cosmin Motei/Mediafax

Ialomiţenii speră acum într-un rezultat favorabil şi mâine seară, când vor da piept, în Ghencea, cu formaţia spaniolă FC Sevilla, în grupa G a Ligii Campionilor.

Unirea Urziceni a trecut cu bine peste hopul numit Internaţional Curtea de Argeş, iar antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a devenit şi mai încrezător în şansele formaţiei sale atât în Liga Campionilor, unde vizează calificarea în "optimi", cât şi în întrecerea internă.

"Acest succes este foarte important, pentru că dă mare încredere echipei pentru meciul cu Sevilla, din Liga Campionilor. Iar în campionat avem un program extraordinar de uşor până la finalul turului şi sperăm să urcăm în clasament până spre primele locuri", a declarat după meci Dan Petrescu. "Bursucul" a făcut apoi şi o retrospectivă a jocului de la Mioveni: "În prima repriză am stat foarte bine pe teren şi în afara celor două goluri înscrise de Bilaşco şi de Onofraş puteam marca de alte trei-patru ori, dar, este adevărat, puteam să şi primim.

În repriza a doua, gazdele au înscris un gol de generic şi au pus o presiune destul de mare asupra noastră. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar cred că "centralul" Unimătan a greşit când l-a eliminat pe Bordeanu şi când Semedo a fost oprit dintr-o acţiune, pe motiv de ofsaid".


Sevilla soseşte azi
FC Sevilla, adversara de mâine a Unirii Urziceni în Liga Campionilor (ora 21:45, în direct la TVR 1), va sosi la Bucureşti în cursul acestei zile, în jurul prânzului, la Aeroportul "Henri Coandă". Tot azi, de la ora 19:30, spaniolii vor susţine conferinţa de presă, care va fi urmată de antrenamentul oficial. Altfel, sâmbătă, într-un meci contând pentru etapa a 11-a a Primerei Division, Sevilla s-a impus, scor 2-1, pe terenul celor de la Tenerife, golurile trupei lui Jimenez fiind înscrise de Perotti ('32) şi de Renato ('48).

×
Subiecte în articol: sport