x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Intoxicare sau se stringe laţul?

Intoxicare sau se stringe laţul?

de Horatiu Sima    |    27 Noi 2007   •   00:00

Bătălia pentru milioanele de euro din Liga Campionilor de anul viitor infierbăntă minţile unora, sau poate lua minţile altora

Bătălia pentru milioanele de euro din Liga Campionilor de anul viitor infierbăntă minţile unora, sau poate lua minţile altora

Regretatul Traian Tomescu, fost preşedinte al Comisiei de Apel a Federaţiei Romăne de Fotbal, a siderat o ţară intreagă, in direct, la emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia, cănd l-a avertizat pe Miron Cozma că se stringe laţul in jurul său. In acel moment, Cozma părea de neatins, iar intervenţia venerabilului professorpărea cel puţin una riscantă. Pănă la urmă el a avut dreptate, iar Cozma a ajuns după gratii.

BOMBA.Ei bine, un coleg de breaslă, realizatorul emisiunii "Gol dupa Gol" de la Sport Total FM, Gabi Safta, a spus astăzi, in direct, că are informaţii conform cărora arbitrii Cristian Balaj şi Sorin Corpodean au fost văzuţi, alături de soţiile lor şi de Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, lănd masa la restauranul "La Liga". Locatia ii apartine lui Arpad Paszkany, patronul formaţiei de pe primul loc. In acest moment, cind toate echipele bucureştene s-au pus cu tunurile pe echipa lui Paszkany, Andone şi Mureşan, afirmănd că aceasta este ajutată copios de arbitri, numai acest lucru era de evitat.Chiar etapa aceasta, la Bistriţa, Balaj a acordat ceferiştilor clujeni un penalty complet gratuit din care aceştia au egalat, stărnind mănia tuturor adversarilor. De altfel, la finalul meciului, el a spus că a greşit şi s-a lăsat păcălit la faza cu pricina.

VOCEA. Cel care a demascat totul, un ascultător din Cluj, va fi prezent sămbătă, in emisiunea "Gol dupa gol", unde va da mai multe detalii. Contactat , Iuliu Muresan a infirmat aceste zvonuri. El a declarat: "Sunt nişte aberaţii. Eu nu i-am văzut acolo. Dar dacă au măncat acolo ce dacă? Care este diferenţa că mănăncă la Marriot sau la restaurantul lui Paszkany? In plus, eu nu am luat masa cu Balaj niciodată. O singură dată, am fost la o acţiune de caritate la Baia Mare, unde am donat bani pentru băiatul lui Paşcovici şi Balaj era la o masă de 30 de persoane."

INTOXICARE?"Cu Corpodean nu contează, pentru că el este din Cluj şi nu ne poate arbitra niciodată, aşa că nu este nicio problemă dacă am luat masa cu el sau nu. Astea sunt răutăţi spuse de nişte oameni mici, sunt irelevante. In plus, un om nu poate fi cumpărat dăndu-i o masă. La asemenea valoare s-a ajuns? Să il cumperi cu o masă? Un singur lucru va mai spun - eu nu fac asemenea greşeli, să apar in public, sunt foarte atent. Dacă vreau să vorbesc cu cineva mă duc in altă parte", a adăugat Muresan.

×
Subiecte în articol: sport