x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iordanescu nu se lasa

Iordanescu nu se lasa

03 Feb 2004   •   00:00

„Din punctul meu de vedere, acest proces nu face bine si tevatura este prea mare. Lasati timpul sa rezolve situatia si "n final vom comenta. Ceea ce-mi doresc acum e liniste la nivelul echipei nationale"
Anghel Iordanescu, selectioner

Al treilea termen al procesului dintre selectionerul Anghel Iordanescu si patronul Stelei, Gigi Becali, a avut loc ieri-dimineata la Judecatoria Sectorului 6.

INCOMPATIBILI. Becali nu s-a prezentat nici de data aceasta in fata instantei, fiind plecat la Alba-Iulia in interes politic, dar si in incercarea de a-l transfera pe Tiberiu Moldovan.
Boss-ul stelist a solicitat insa, printr-o cerere depusa de avocatul Florin Gatejan, acceptarea unui nou aparator, in persoana lui Radu Enache, consilier juridic la FC Steaua.

PROBE. Constantin Chituc, avocatul lui Iordanescu, a depus la dosar extrase din presa internationala in care au aparut declaratiile oficialilor stelisti. La infatisarea viitoare, care va avea loc la 1 martie, vor fi prezentate si inregistrarile video ale afirmat iilor facute de Gigi Becali si Mihai Stoica.
Urmatorul termen al procesului fusese programat initial la 16 februarie, insa selectionerul Anghel Iorda- nescu a solicitat o amanare pentru ca in acea perioada se va afla alaturi de prima reprezentativa in turneul din Cipru.

MM vrea sa-si ceara scuze
La proces a fost prezent Mihai Stoica, presedintele executiv al Stelei, acuzat si el de calomnie de catre selectioner. "M-am ferit sa insult si un om de rand, daramite o institutie, si pana la urma Iordanescu reprezinta o institutie. Nu ma consider infractor". De asemenea, Stoica s-a aratat dispus sa rezolve lucrurile cu Iordanescu pe cale amiabila. "Sper sa avem o intalnire extrajudiciara si sa se termine. Sunt gata sa-mi cer scuze pentru modul cum am vorbit, nu pentru ce am spus, pentru ca nu pot reveni si nega", a adaugat oficialul Stelei.

×
Subiecte în articol: sport