x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iordanescu si-a recunoscut gafa de miercuri

Iordanescu si-a recunoscut gafa de miercuri

21 Aug 2004   •   00:00

Conferinta de presa organizata ieri la Casa Fotbalului a adus in fata mass-media un selectioner complet transformat.

CATALIN FAINISI, MIHAI IGIROSANU

Iordanescu si-a cerut scuze pentru prestatia jalnica pe care a avut-o in fata jurnalistilor la finalul meciului cu Finlanda. "Trebuie sa intelegeti ca am fost foarte stresat si ca in acel moment aveam nevoie de liniste. Tocmai de aceea am preferat sa disecam partida astazi, impreuna. Imi cer inca o data scuze", a spus selectionerul.

RADIOGRAFIE. Despre meciul cu nordicii, Generalul a spus: "Am fost foarte multumit de Florin Cernat, care si-ar fi putut incununa evolutia excelenta daca incheia cu gol acea actiune superba. In prima repriza s-a simtit tracul primului meci, mai ales la Caramarin si Ghionea. De asemenea, la faza penalty-ului din ultimul minut, ii reprosez lui Rat lipsa de concentrare si atitudine".

MACEDONIA. Iordanescu a anuntat si numele celor 14 "stranieri" pe care se va baza la "dubla" cu Macedonia si Andorra, de peste doua saptamani. Lobont, Stoican, Iencsi, Barcauan, Ov. Petre, Rat, Dancia, Soava, Pancu, Cernat, Mitea, Mutu, Marica si M. Niculae. "Dintre acestia, avem inca probleme de sanatate cu Stoican, Iencsi, Pancu, Dancia, Marica si Mitea. Speram ca acestia sa nu fie folositi in acest sfarsit de saptamana in campionatele lor si tinem legatura prin fax cu medicii de la echipele lor", a precizat medicul Pompiliu Popescu.

VRAJEALA

"Va aduceti aminte ca nationala a fost vizitata si de Emil Constantinescu, si de Iliescu. Domnul Adrian Nastase nu avea nevoie de campanie electorala din partea echipei nationale. Nu cred ca este o crima daca un antrenor a ales sa intre in politica" - Anghel Iordanescu

SUSTINEREA LUI "NASU"

Incercand sa-l sustina pe selectionerul Iordanescu in privinta atacurilor presei, presedintele FRF, Mircea Sandu, a facut un apel catre mass-media: "Din partea federatiei se doreste o relatie corecta, normala cu presa. Nu este corect sa se publice in ziua unui meci articole care vizeaza jucatorii si familiile acestora sau interpretari proprii ale unor declaratii. Iordanescu nu va fi dat afara, asa cum s-a speculat, fiindca are un contract de indeplinit. Ajutati-ne sa intretinem o atmosfera buna in cadrul lotului macar in zilele de meci! Dupa aceea puteti sa faceti praf pe cine vreti", a declarat "Nasu’". Referitor la huiduielile spectatorilor de miercuri seara, Sandu a spus: "Daca veti remarca si lucrurile bune pe care le-am facut, poate voi fi si aplaudat. Nu le pot interzice suporterilor sa ma fluiere si nu sunt obligat sa explic tuturor ce am facut sau nu am facut".

×
Subiecte în articol: sport iordănescu