x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Iresponsabili!"

"Iresponsabili!"

12 Noi 2007   •   00:00

Eşecul de la Buzău nu i-a picat deloc bine boss-ului "alb-violeţilor". "Trebuie să produc un şoc la echipă. O să-i ating pe jucători unde-i doare mai tare", a spus Marian Iancu, lăsănd să se inţeleagă faptul că fotbaliştii vor fi amendaţi.

Eşecul de la Buzău nu i-a picat deloc bine boss-ului "alb-violeţilor". "Trebuie să produc un şoc la echipă. O să-i ating pe jucători unde-i doare mai tare", a spus Marian Iancu, lăsănd să se inţeleagă faptul că fotbaliştii vor fi amendaţi.

MĂSURI. Jucătorii lui Uhrin jr nu vor scăpa insă doar cu sancţiuni pecuniare, boss-ul bănăţenilor fiind hotărăt să disponibilizeze căţiva dintre ei, cel mai mare pericol planănd deasupra fundaşilor. "Aceasta este capacitatea mentală a jucătorilor pe care-i avem. E limitată, şi de aceea nu ştim să gestionăm un rezultat mare, cum a fost acel 2-0 cu Steaua. Unde suntem acum este maximum pe care il putem atinge cu această echipă, locurile trei-patru. Avem atac de locul unu, dar apărare de patru-cinci. In iarnă trebuie să fac ceva dacă vrem mai mult", a afirmat Iancu. Antrenorul lui Poli, Duşan Uhrin jr, a marjat pe aceeaşi idee, blamăndu-i şi el pe jucătorii din defensivă: "Cred că am fi meritat o remiză, dar nu am fost responsabili in apărare. Acest meci ni l-am stricat singuri".

OPTIMISM. Totuşi, tehnicianul ceh consideră că echipa sa este in continuare in grafic. "Am pierdut trei puncte in lupta pentru titlu, dar campionatul este lung şi multe se mai pot intămpla. Nici despre CFR Cluj nu putem spune că este deja campioană", a spus Uhrin. Preşedintele executiv al timişorenilor, Gheorghe Chivorchian, i-a criticat la răndul său pe jucători, insă a pus la zid şi brigada de arbitri condusă de Mugurel Drăgănescu: "Am pierdut şi pe măna a două erori de arbitraj. Am avut un gol valabil la Abiodun şi un penalty clar la Cănu. Bine, asta nu scuză jocul slab al echipei, dar şi arbitrul face parte din joc şi poate influenţa rezultatul".

FERICIT. De partea cealaltă, antrenorul buzoienilor, Ştefan Stoica, s-a declarat mulţumit de rezultat: "Am inceput să culegem roadele muncii noastre de pănă acum. Sunt foarte fericit, fiindcă am reuşit să căştigăm clar in faţa unei echipe foarte puternice. E cea mai importantă victorie a mea de cănd sunt la Gloria, dar războiul pentru evitarea retrogradării nu s-a terminat". Finanţatorul grupării din Crăng, Costel Bucur, a spus: "Fane Stoica a făcut o treabă bună aici, chiar dacă pănă in prezent a lucrat numai cu «materialul clientului». La iarnă insă ii vor fi aduşi jucătorii pe care şi-i doreşte".

×
Subiecte în articol: sport