x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Işi ameninţă jucătorii!

Işi ameninţă jucătorii!

de Daniel Stan    |    22 Noi 2007   •   00:00
Işi ameninţă jucătorii!
Sursa foto: GHEORGHE FLUSTER/


Preşedintele executiv al dinamoviştilor a anunţat amenzi şi chiar excluderi din lot dacă echipa nu va invinge sămbătă in Ghencea.

DINAMO - STEAUA - Cristi Borcea se dezlănţuie inaintea derby-ului


Preşedintele executiv al dinamoviştilor a anunţat amenzi şi chiar excluderi din lot dacă echipa nu va invinge sămbătă in Ghencea.

Cu trei zile inaintea derby-ului cu Steaua, jucătorii dinamovişti au motive serioase de ingrijorare. Ieri, preşedintele executiv Cristi Borcea a trecut la ameninţări in situaţia in care Dănciulescu şi compania nu inving pe terenul marii rivale.

NELINIŞTE. Totul ar fi plecat de la discuţiile privind prima pe care conducerea "căinilor" urma să o stabilească pentru partida cu Steaua. "La un asemenea joc şi in situaţia in care ne aflăm nu le trebuie nici o primă specială jucătorilor. Este un derby pe care trebuie neapărat să-l căştigăm", a răbufnit oficialul campioanei. Acesta a continuat pe acelaşi ton ameninţător: "Dacă nu vor căştiga acest meci, vor avea probleme mari atăt cu banii, căt şi cu viitorul lor la Dinamo. Este chiar o ameninţare la adresa fotbaliştilor".

PROBLEME. Şi in Ghencea există o oarecare stare de nelinişte, după ce Bănel Nicoliţă s-a accidentat la antrenamentul echipei naţionale şi i s-a recomandat un repaus total de trei zile. Mijlocaşul Stelei a efectuat ieri un RMN, acesta relevănd o cicatrice pe locul unde suferise o ruptură musculară in vară. In aceste condiţii, prezenţa pe teren a lui "Jardel" la meciul de sămbătă este incertă, deşi staff-ul medical al "roş-albaştrilor" incearcă imposibilul. Referitor la suporteri, deocamdată rămăne acelaşi dezinteres, in trei zile nefiind văndute mai mult de 3.000 de bilete.

daniel.stan@jurnalul.ro

HOTĂRĂT

"Meciurile cu Steaua au avut intotdeauna o incărcătură aparte. Vom face tot ce este posibil să căştigăm sămbătă, in Ghencea. Avem nevoie de această victorie"

Cristi Borcea preşedinte executiv Dinamo

Â

Contre

A inceput războiul psihologic intre oficialii celor două rivale. Administratorul delegat al "căinilor", Cornel Dinu, a ironizat calificările Stelei in Ligă: "A fost doar beneficiul in timp al unor şanse nemaipomenite, cum ar fi Standard Liege şi Bate Borisov". Patronul Stelei, Gigi Becali, i-a răspuns lui Dinu: "Noi suntem acolo, ei nu. Dar oricum nu mă interesează ce zice un papagal".

×
Subiecte în articol: sport