x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Italia - Mutu da piept cu adversara Stelei

Italia - Mutu da piept cu adversara Stelei

26 Oct 2005   •   00:00
Italia - Mutu da piept cu adversara Stelei

Cu o saptamana inaintea partidei Sampdoria - Steaua din Cupa UEFA, un roman va da piept cu formatia din Genova. Adrian Mutu si liderul Juventus vor intalni echipa lui Walter Novellino, in aceasta seara, in etapa a 9-a din Seria A. Pentru Sampdoria este primul din cele doua meciuri de foc de dinaintea confruntarii cu Steaua. Dupa Juventus, genovezii vor juca sambata impotriva lui Inter Milano.

IPOTEZA. In ceea ce-i priveste pe torinezi, o eventuala victorie le-ar aduce un nou record: noua succese consecutive in Seria A in startul unui sezon. Chiar daca Zlatan Ibrahimovici este indisponibil, Capello nu-l va titulariza probabil pe Mutu, urmand sa-i trimita in ofensiva pe Del Piero si Trezeguet.

Desi romanul se descurca foarte bine si a marcat duminica trecuta primul sau gol in campionat pentru Juve, presa italiana a revenit asupra ideii potrivit careia jucatorul ar putea fi cedat din sezonul viitor la AS Roma, in schimbul lui Antonio Cassano. "Moggi pregateste o noua oferta pentru internationalul italian: zece milioane de euro, plus Giorgio Chiellini sau Adrian Mutu", scrie agentia Sports.

CHIVU. Cristi Chivu este incert pentru meciul de azi cu Inter Milano. La antrenamentul de luni, fundasul roman s-a pregatit separat de restul colegilor. Si nu e singura problema pentru AS Roma. Dupa incidentele din derby-ul cu Lazio, scor 1-1, "giallorossi" au primit o amenda de 25.000 de euro si un avertisment.

×
Subiecte în articol: sport