x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ITALIA / Mutu, lăudat după primul hat-trick

ITALIA / Mutu, lăudat după primul hat-trick

de Ionut Paduraru    |    17 Feb 2009   •   00:00

Adrian Mutu a marcat pentru prima oară trei goluri într-un meci din Serie A, ajutând-o pe Fiorentina să obţină un punct după ce fusese condusă cu 3-0 de Genoa.



Atacantul român crede că remiza de la Genova, scor 3-3, poate fi hotărâtoare în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. "Nu sunt cele mai importante goluri din cariera mea, însă cu siguranţă sunt decisive în lupta pentru Liga Campionilor. Părea o nebunie să revenim de la 0-3, dar am dat totul şi a ieşit bine. Sunt fericit", a declarat Mutu, care a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului. Presa italiană a laudat şi ea prestaţia decarului Fiorentinei.

"Nota 10 pentru Mutu. O triplă nebună ca frumuseţe şi importanţă. Acel ultim gol al lui Mutu din minutul 90+3 ar putea schimba întreg sezonul pentru Fiorentina", a notat fiorentinanews.com. În ultimul meci al etapei a 24-a din Serie A, Inter Milano, cu Cristian Chivu integralist, a învins-o cu 2-1 pe AC Milan, golurile fiind marcate de Adriano (’29) şi Stankovici (’43), respectiv Pato (’71). "Am încercat să ne apărăm cât mai bine, am ştiut că nu va fi un joc uşor. Este greu când ai un adversar de această calitate, dar am fost capabili să suferim şi am câştigat acest meci important", a declarat Chivu după derby.

×
Subiecte în articol: sport