x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Italia - Mutu, pe Nou Camp

Italia - Mutu, pe Nou Camp

de Sorin Anghel    |    26 Aug 2005   •   00:00
Italia - Mutu, pe Nou Camp

Ramas in lotul lui Juventus Torino pentru sezonul viitor, Adrian Mutu (foto) pare sa fi intrat definitiv in gratiile antrenorului Fabio Capello.
Tehnicianul italian nu rateaza nici o ocazie sa-l foloseasca pe "decarul" nationalei Romaniei, la fel intamplandu-se miercuri seara, cu ocazia partidei amicale FC Barcelona - Juventus. Meciul, care a fost organizat cu scopul prezentarii lotului catalanilor, s-a incheiat cu scorul de 2-2 dupa timpul regulamentar, jucatorii trecand direct la executarea loviturilor de departajare. Introdus pe teren la pauza, Mutu a scos in cea de-a doua repriza lovitura de la 11 metri din care torinezii au egalat, prin francezul Trezeguet, pentru ca apoi romanul sa transforme, cu sange rece, primul penalty din seria echipei sale.

ROMA. In alta ordine de idei, Cristi Chivu a lipsit miercuri seara, din cauza unei accidentari, de la meciul disputat de AS Roma cu ocazia prezentarii lotului, italienii trecand de arabii de la Al-Ain cu scorul de 2-0 pe stadionul "Olimpico".

×
Subiecte în articol: sport