x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ivica Rimanic: Am trăit un moment special. Am învins handbalul unei ţări al cărei cetăţean sunt!

Ivica Rimanic: Am trăit un moment special. Am învins handbalul unei ţări al cărei cetăţean sunt!

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Noi 2008   •   00:00
Ivica Rimanic: Am trăit un moment special. Am învins handbalul unei ţări al cărei cetăţean sunt!


Oltchim Rm. Vâlcea a debutat cu dreptul în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioanele au învins norvegiencele de la Larvik. Finalul meciului a adus în faţa presei un antrenor, Ivica Rimanic, ponderat.



Cetăţean norvegian, sârbul Ivica Rimanici a reuşit să învingă cu Oltchim norvegiencele de la Larvik. Ultima deţinătoare a Cupei Cupelor a avut un joc pe care Rimanic a ştiut să-l anticipeze. Avantajul antrenorului vâlcean? Cei 16 ani petrecuţi în handbalul din Norvegia.  "Sunt foarte bucuros. E un moment special pentru mine să înving o echipă norvegiană, din ţara în care am antrenat 16 ani şi al cărei cetăţean sunt” – a spus Rimanic. Tehnicianul Oltchimului consideră că partida a avut două momente cheie: „În prima repriză nu am gestionat bine faza de apărare, şi Larvik a intrat la pauză cu avanataj. Ne-am recâştigat încrederea după accidentarea uşoară a lui Tonje Larsen, am avut o motivaţie mult mai puternica, şi asta a făcut ca după 60 de minute diferenţa să fie de partea noastră. Acum mergem în Rusia cu moralul ridicat".

Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, duminică, pe teren propriu, echipa norvegiană Larvik HK, scor 33-29 (16-17), în Grupa C a Ligii Campionilor. În celălalt meci al Grupei C, croatele de la  Podravka Koprivnica, la care activează şi românca Paul Ungureanu, s-au impus, vineri, în faţa grupării ruse Lada Togliatti, scor 30-27 (13-12).  Următorul meci al Oltchimului în Liga Campionilor este programat la 7 noiembrie, în deplasare, cu Lada Togliatti.  În grupele principale al Ligii Campionilor se califică primele două clasate din fiecare grupă.

×
Subiecte în articol: sport