x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jakab: Echipei i-au lipsit concentrarea şi norocul când a ajuns în faţa porţii

Jakab: Echipei i-au lipsit concentrarea şi norocul când a ajuns în faţa porţii

de Mihai Igirosanu    |    15 Apr 2008   •   00:00

Antrenorul naţionalei de futsal a Romaniei, Jakab Zoltan, a declarat la finalul remizei cu Cehia, prin care România a ratat participarea la CM din Brazilia, că jucătorilor săi le-a lipsit concentrarea şi norocul pentru a obţine calificare la turneul final.



"Până acum, sincer să fim, am avut şi noroc la tragerea la sorţi. Azi nu am avut noroc. A fost şi lipsă de concentrare. Am ratat prea mult. Am spus că avem 70 la sută şanse de reuşită, logic că speram să câştigăm meciul, dar în sport mai sunt şi adversari", a declarat Jakab. România a avut noroc la tragerea la sorţi, pentru că nu erau şanse prea mari de calificare dacă întâlnea Rusia, Italia, Portugalia sau Spania. 
Antrenorul a precizat că nu îi poate reproşa eşecul calificării portarului Laszlo Klein, deşi acesta a greşit de câteva ori, mai ales la primirea golului al doilea, fiind schimbat la pauză. Tehnicianul "tricolorilor" a adăugat că reprezentativa de futsal trebuie să se gândească în continuare la calificarea la turneul final al Campionatului European din 2009 şi a precizat că, în mod logic, naţionala are nevoie de o restructurare, însă este dificil de realizat acest lucru deoarece nu sunt multe echipe de club în România.
"Publicul a fost foarte frumos. Îi mulţumim pentru că a ţinut cu noi până în ultima secundă", a adăugat antrenorul Jakab Zoltan.

dReprezentativa de futsal a României a ratat, marţi, calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia 2008, după ce a terminat la egalitate, scor 2-2, partida retur cu Cehia disputată la Târgu Mureş. Prima manşă, care a avut loc la Pardubice, în 2 aprilie, s-a încheiat de asemenea la egalitate, scor 1-1, dar Cehia s-a calificat la turneul final datorită faptului că a marcat mai multe goluri în deplasare.

×
Subiecte în articol: sport