x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jelev, singura noutate la reunire

Jelev, singura noutate la reunire

de Marius Mihalcea    |    08 Ian 2010   •   00:00
Jelev, singura noutate la reunire
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/INTACT IMAGES

Sub comanda lui Mihai Stoichiţă, jucătorii grupării din Ghencea au efectuat ieri prima şedinţă de pregătire în 2010. De la reunire nu a lipsit fundaşul bulgar adus în această iarnă de la Oţelul Galaţi.



La apel au răspuns prezent 19 jucători: Zapata, Tătăruşanu şi Lungu - portari, Jelev, Tudose, Baciu, Petre Marin, Ghionea şi Ninu - fundaşi, Tănase, Szekely, Ovidiu Petre, Nicoliţă, Andrei Ionescu, Onicaş, Pleşan şi Bicfalvi - mijlocaşi, Surdu şi Bogdan Stancu - atacanţi. Absenţi motivat, Kapetanos, Toja, Golanski, Grzelak, Emeghara şi Bibişkov se vor alătura colegilor lor în această dimineaţă, când tot lotul Stelei va ajunge la INMH pentru vizita medicală.

DAYRO, ABSENT NEMOTIVAT
De la reunire a lipsit columbianul Dayro Moreno, care, după ce a fost anunţat că nu mai intră în vederile clubului, îşi caută un alt angajament. "Dayro are acea foaie prin care să se înţeleagă cu Once Caldas. Dacă se va întoarce deja va fi un precedent şi am dubii serioase în privinţa modului în care vede el fotbalul. Nu vor mai pleca jucători de la Steaua. Jelev va umple locul lăsat de Rada, dar în cazul în care va pleca şi Ghionea chia că trebuie să mai aducem un fundaş central", a declarat tehnicianul Stelei, Mihai Stoichiţă. Steaua va efectua în această iarnă două stagii de pregătire, ambele la Antalya (Turcia), primul fiind programat în perioada 16-27 ianuarie.

×
Subiecte în articol: sport