x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport JIUL - PANDURII 1-1 / Remiza saracilor

JIUL - PANDURII 1-1 / Remiza saracilor

24 Oct 2005   •   00:00

Doua dintre cele mai slabe echipe ale campionatului s-au confruntat la Petrosani, intr-un meci al carui rezultat nu face decat sa le pastreze bine ancorate in subsolul Diviziei A.

DEZAMAGIRE. Desi isi puneau mari sperante in obtinerea celor trei puncte, "minerii" n-au izbutit sa conserve avantajul conferit de golul superb al lui Mircea Gheorghe. Oltenii au fost salvati de atacantul Robert Nita, care a marcat primul sau gol pentru Pandurii, la doar doua minute dupa ce a fost introdus pe teren. Gazdele au contestat arbitrajul, reclamand anularea unui gol valabil inscris in minutul 50 de acelasi Gheorghe. "A fost viciere de rezultat. M-au sunat mai multe persoane care au vazut meciul la televizor si mi-au spus ca a fost gol perfect valabil", a declarat antrenorul Ionut Chirila.

AMENINTARE. La fel ca si dupa infrangerea in fata Sportului, patronul Alin Simota a vorbit despre sanctionarea jucatorilor si chiar despre o eventuala demitere a tehnicianului. "Nu ma simt amenintat. Nu sunt eu de vina pentru aceste rezultate, ci jucatorii. Lotul este foarte slab", a replicat Chirila.

×
Subiecte în articol: sport