x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jucam contra lui Charreyre

Jucam contra lui Charreyre

06 Mar 2004   •   00:00

Nationala de rugby a Romaniei antrenata de francezul Phillippe Sauton va da astazi piept, pe stadionul Ghencea II, cu echipa similara a Spaniei, pregatita de fostul tehnician al "stejarilor ", Bernard Charreyre.

Meciul va fi transmis in direct de catre postul TV Sport, incepand cu ora 13:00.

SIGURANTA. "Chiar daca am castigat in fata Portugaliei, eu nu am fost multumit pe deplin de evolutia elevilor mei. Sper ca in meciul cu Spania sa nu mai facem greseli si sa castigam cat mai clar. Va fi insa un meci dificil, pentru ca si Spania are o situatie grea", a declarat tehnicianul "stejarilor ", Phillippe Sauton. Fata de formatia care a jucat in victoria impotriva lusitanilor, scor 36-6, antrenorul francez a facut mai multe modificari. Astfel, in echipa de baza au fost reintrodusi si "veteranii" Ovidiu Tonita, Marius Tincu si Marcel Socaciu.

PROBLEME. Delegatia nationalei Spaniei a ajuns joi in Bucuresti, la ora 17:00, cu o intarziere de 3 ore. Acest lucru s-a produs din cauza unor defectiuni ale aeronavei pe aeroportul din Manchen. Din acest motiv, ibericii au renuntat la antrenamentul pe care trebuiau sa-l efectueze in Parcul Copilului.

Favoriti

Meciul de astazi este cel de-al 22-lea dintre nationalele Romaniei si Spaniei. "Stejarii" au castigat de 20 de ori, cea mai categorica victorie producandu-se in 1978, la Bucuresti, cand rugbystii romani au invins cu scorul de 74-3. Singura victorie a spaniolilor s-a inregistrat in 1992, cand acestia au castigat cu 6-0 la Madrid.
( COSMIN SMOCHINA, VICENTIU NEAGOE )

×
Subiecte în articol: sport