x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jucătorii romăni sunt in graphic

Jucătorii romăni sunt in graphic

de Mihai Igirosanu    |    12 Sep 2007   •   00:00

Victor Hănescu s-a calificat in turul secund al turneului de la Bucureşti, după victoria cu 7-6, 7-6 obţinută ieri in faţa germanului Florian Mayer, jucător aflat cu 96 de locuri mai sus decăt el in ierarhia ATP. Ambele seturi s-au decis in tie-break, fiind adjudecate de romăn la 1 şi la 3.

BCR OPEN


Victor Hănescu s-a calificat in turul secund al turneului de la Bucureşti, după victoria cu 7-6, 7-6 obţinută ieri in faţa germanului Florian Mayer, jucător aflat cu 96 de locuri mai sus decăt el in ierarhia ATP. Ambele seturi s-au decis in tie-break, fiind adjudecate de romăn la 1 şi la 3. "Acum două zile nu credeam că pot juca la un asemenea nivel. Alternez meciurile bune cu cele proaste, dar e de inţeles, pentru că vin după o perioadă grea. Mă aflu la 70% din potenţial şi dacă nu va interveni vreo accidentare, voi juca in Cupa Davis", a declarat Hane, care il va intălni in turul următor pe favoritul numărul 8, spaniolul Albert Montanes. Tot ieri, Andrei Pavel l-a invins cu 7-5, 7-5 pe Oscar Hernandez (Spania). Următorul său adversar va fi Potito Starace (Italia). In schimb, Cătălin Gărd a părăsit turneul, el fiind invins cu 6-4, 6-4 de către francezul Marc Gicquel.

Surprize. Turneul nu este lipsit de surprize, primii doi favoriţi fiind deja eliminaţi. Nicolas Almagro (Spania) a abandonat in faţa lui Simone Bolleli (Italia), iar Filippo Violandri (Italia) a fost invins de Gael Monfils (Franţa), cu 6-3, 7-6. Campionul din 2-6, Jurgen Melzer (Austria), a fost trimis acasă de Andreas Seppi (Italia), care s-a impus cu 4-6, 7-5, 6-4.

×
Subiecte în articol: sport