x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Judo - Alina Dumitru, din nou campioană europeană

Judo - Alina Dumitru, din nou campioană europeană

12 Apr 2008   •   00:00
Judo - Alina Dumitru, din nou campioană europeană

Alina Dumitru şi-a păstrat titlul european la judo, la categoria 48 de kilograme, după ce a învins-o pe Frederique Jossinet, din Franţa, în finala Campionatelor Europene din Portugalia.



Alina Dumitru (foto) şi-a păstrat titlul european la judo, la categoria 48 de kilograme, după ce a învins-o pe Frederique Jossinet, din Franţa, în finala Campionatelor Europene din Portugalia.

Alina Dumitru a câştigat grupa A a categoriei 48 kg, după ce a învins-o pe Volha Leşcianka (Belarus). În semifinale, Dumitru a trecut de rusoaica Liudmila Bogdanova.

Alina Dumitru este singura judoka din România care este deja calificată la Jocurile Olimpice de la Beijing, din luna august.
O altă sportivă din România, Ioana Dinea Aluaş, luptă pentru medalia de bronz la categoria 52 kg. Dinea Aluaş a câştigat grupa A, după ce a trecut, pe rând, de Petra Nareks (Slovenia) şi Anna Haritonova (Rusia), însă în semifinale a fost depăşită de Ana Carrascosa Zardgoza (Spania). În meciul pentru medalia de bronz, Ioana Dinea Aluaş o întâlneşte pe Georgina Singleton, din Marea Britanie.

La categoria 57 kg, Corina Căprioriu a fost învinsă în repeşaj de Radmila Perisici, din Serbia. Ea ocupase locul doi în grupa A a categoriei, după ce a obţinut victorii cu Natalia Iuhareva (Rusia) şi cu Lena Goeldi (Elveţia) şi a fost învinsă de austriaca Sabrina Filzmoser.

La masculin, Dan Fâşie a fost eliminat în primul tur al grupei B la categoria 66 kg, el fiind învins de portughezul Pedro Dias.

×
Subiecte în articol: sport