x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Kapetanos, iarăşi salvator

Kapetanos, iarăşi salvator

de Marius Mihalcea    |    10 Noi 2009   •   00:00

Trupa lui Stoichiţă a câştigat aseară prin "dubla" atacantului grec, care a dezmorţit însă tabela dintr-o poziţie flagrantă de ofsaid.



Gigi Becali a închis peluzele, dar manevra sa n-are nici un efect. Aseară, înjurăturile la adresa finanţatorului Stelei, plecate din vreo 3.000 de piepturi, s-au izbit de tribunele golaşe şi s-au amplificat atât de mult, încât au ajuns, absolut nedisimulate, chiar şi în casele celor care au ales să urmărească meciul la televizor. Jos, pe teren, după 20 de minute seci, Surdu l-a învins pe Cernea, însă din poziţie afară din joc, lucru care s-a petrecut apoi şi la poarta Stelei, golul ardelenilor fiind şi el anulat tot pe motiv de ofsaid. 0-0 la pauză, corect, cinstit şi fără echivoc.

OFERTĂ DE NEREFUZAT
La patru minute de la reluare însă, acelaşi tuşier pe semnalizarea căruia "centralul" Berbecaru nu a validat, pe drept, golul Unirii, n-a mai văzut amănuntul că aproape jumătate din echipa Stelei s-a aflat în ofsaid la reuşita de 1-0 a lui Kapetanos, abia intrat în locul lui Toja. Vorba unui mucalit cunoscător într-ale comerţului în economia de piaţă: "La trei jucători aflaţi în ofsaid, al patrulea e gratis". Adică nu mai contează. În final, acelaşi Kapetanos a risipit emoţiile cu un şut plasat, direct în colţul lung al porţii lui Cernea.

×
Subiecte în articol: sport