x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport L.A. Galaxy: Circul despre Beckham trebuie să se încheie. Oferta lui Milan a fost respinsă

L.A. Galaxy: Circul despre Beckham trebuie să se încheie. Oferta lui Milan a fost respinsă

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Feb 2009   •   00:00
L.A. Galaxy: Circul despre Beckham trebuie să se încheie. Oferta lui Milan a fost respinsă

Los Angeles Galaxy a respins oferta AC Milan, care spera să-şi poată asigura în continuare serviciile lui David Beckham, în prezent împrumutat la gruparea milaneză, scrie Los Angeles Times, citat de Agerpres.



"Am primit o ofertă, iar aceasta a fost respinsă", a arătat directorul general AEG, societatea proprietară a LA Galaxy, Tim Leiweke, cel care a determinat venirea lui Beckham la Los Angeles, în 2007, într-o atmosferă de efervescenţă mediatică. Leiweke nu a dezvăluit suma propusă de AC Milan. Împrumutul lui Beckham, care şi-a manifestat dorinţa de a rămâne să joace în Italia, se încheie pe 9 martie, iar campionatul nord-american reîncepe la mijlocul lunii martie. "Trebuie să punem capăt acestui circ, a adăugat Leiweke, citat de cotidianul american. Dacă David vrea să încheie sezonul la Milano, iar Milan despăgubeşte Milan o asemenea manieră încât nici clubul, nici suporterii noştri nu suportă prejudicii, atunci vom privi aceste lucruri mai atent. Dar noi am comunicat la Milano că aşteptăm ca David să vină la Los Angeles pe 9 martie. Italienii înţeleg că totul va trebui să se reglementeze în beneficiul Galaxy".

Între timp, David Beckham a fost convocat de către Fabio Capello în lotul Angliei pentru meciul amical cu Spania, de miercuri, programat la Sevilla. Astfel, Beckham are oportunitatea de a-l egala pe legendarul Bobby Moore ca jucătorul de câmp cu cele mai multe selecţii în reprezentativa Angliei. În prezent, mijlocaşul lui AC Milan are 107 selecţii, faţă de cele 108 ale lui Moore. Recordul absolut aparţine portarului Shilton, care a evoluat de 125 de ori în echipa naţională engleză.

×
Subiecte în articol: sport