x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport La loc comanda!

La loc comanda!

de Marius Mihalcea    |    23 Feb 2008   •   00:00
La loc comanda!


În preziua meciului cu ultima clasată, Mircea Rednic şi elevii săi au primit o veste bună, principalul acţionar al clubului, George Copos, anunţând că va rămâne la echipă până la finalul sezonului. 

RAPID – “U” CLUJ - Azi, ora 18:30, Naţional TV


În preziua meciului cu ultima clasată, Mircea Rednic şi elevii săi au primit o veste bună, principalul acţionar al clubului, George Copos, anunţând că va rămâne la echipă până la finalul sezonului. 

Copos a spus ieri într-o conferinţă de presă desfăşurată la hotelul său, Crowne Plaza, că a revenit asupra deciziei de a vinde clubul, întrucât nu a găsit cel mai potrivit cumpărător.

 

PUNCTUAL. “Am vrut, într-adevăr, să mă retrag de la Rapid. Dar n-am vrut să vând clubul oricum şi cu orice preţ. Am vrut să-l dau unui investitor mai puternic decât mine din punct de vedere financiar, dar care să fie totodată şi ataşat sentimental de Rapid. Am discutat cu 3-4 persoane, una chiar din străinătate, dar trebuie să spun că nu mă pot retrage. Iar despre treaba asta nu vreau să mai vorbim până în mai-iunie, când se termină campionatul. Prefer să fiu judecat pentru că nu mi-am dus promisiunea până la capăt, decât să se spună că echipa nu s-a calificat în Liga Campionilor din cauza mea”, a declarat finanţatorul “vişiniilor”. Copos a expus apoi motivele care l-au determinat să clameze, la începutul anului, că s-a săturat şi că va ieşi definitiv din lumea fotbalului: “Nu pot să uit ce s-a întâmplat atunci când am luat decizia de a-l aduce pe Mircea Rednic sau poziţia inflexibilă a Ministerului Transporturilor în ceea ce priveşte stadionul. Chiar şi aşa, am decis să rămân fiindcă am o datorie morală faţă de jucători, de conducerea tehnică şi faţă de cea administrativă, care şi-au pus speranţa calificării în grupele Ligii Campionilor”.

 

Paulo şi Matos da, Moslem nu

Ultimii doi jucători achiziţionaţi de gruparea de sub Podul Grant, portughezii Joao Paulo şi Vasco Matos, au fost prezentaţi oficial ieri, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la baza ProRapid. Alături de aceştia au mai fost prezentaţi Daniel Pancu, belgianul Phillippe Leonard şi australianul Ryan Griffiths, ultimul revenind în Giuleşti după un împrumut. Paulo, care, cu cele opt goluri înscrise pentru Uniao Leiria, ocupă locul trei în ierarhia la zi a marcatorilor din prima ligă a Portugaliei, va purta la Rapid tricoul cu numărul 30, în timp ce lui Matos, venit de la Beira Mar, grupare ce activează în liga secundă lusitană, i-a fost încredinţat tricoul cu numărul 6. În schimb, fundaşul stânga egiptean Ahmed Moslem, de la echipa franceză Strasbourg, nu a mai ajuns la un acord cu oficialii “vişiniilor”.

 

Ardelenii vor să dea lovitura

Preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, le-a promis jucătorilor lui Alpar Meszaros un bonus substanţial la prima de 1.200 de dolari care le va reveni acestora în cazul în care ar învinge în Giuleşti. “Părerea mea este că Rapid are cel mai bun lot din Liga 1, dar avem şi noi şansa noastră. La acest joc va fi o primă specială, pentru că este un meci special”, a declarat Doboş.

×
Subiecte în articol: sport