x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport La revedere, Divizia A!

La revedere, Divizia A!

24 Mai 2004   •   00:00

Desi mai avea sanse teoretice pentru a se salva de la retrogradare, de sambata, Oradea a spus adio primei divizii dupa partida cu Universitatea Craiova.

Dupa ce in decursul saptamanii s-au despartit de cativa jucatori, oradenii au aratat ca o divizionara B. Craiovenii nu au fortat prea mult, gandurile lor zburand la meciul cu Steaua din etapa viitoare. In afara golului reusit de Vigariu, oltenii au mai trimis de doua ori mingea in bara prin jucatorul care a marcat si Njock. Oradenii au ratat si ei doua ocazii mari, prin Siljanoski si prin Daniel Stan.

REPROSURI. „Jocul nostru a fost zero barat. Atacantii sunt platiti sa inscrie, dar ai nostri au reusit performanta de a rata din 6 metri singuri cu portarul advers", a declarat Zsolt Musznay, antrenorul gazdelor. In timp ce Mircea Rednic se grabea sa plece de la stadion fara sa mai dea declaratii pentru ca se grabea sa plece in Belgia, in tribuna oficiala, doi fosti stelisti al caror nume se leaga si de Oradea priveau in gol. Numele lor? Emeric Ienei si Iosif Rotariu. (Mario Morcov, Oradea)

Plesan se intoarce la echipa

Dupa scandalul declansat inaintea meciului, in urma caruia Mihaita Plesan nu a insotit echipa, apele par sa se limpezeasca. Dupa o discutie purtata de jucator, alaturi de tatal sau si de patronul Universitatii, Dinel Staicu, s-a ajuns la o intelegere, mijlocasul urmand sa revina de azi la antrenamente. Amenda de 50.000 de dolari s-a prescris, iar dupa finalul campionatului vor fi analizate ofertele de transfer existente. Daca va ramane la Craiova, Plesan va avea un contract de 100.000 de dolari, urmand sa aiba prime speciale.

Vigariu, gol dupa 7 luni

Autorul golului care a adus 3 puncte Universitatii la Oradea, Alin Vigariu, era in culmea fericirii la finalul partidei. „Ma bucur ca am adus victoria dupa 4 meciuri terminate la egalitate. Am spart gheata, acum trebuie sa invingem pe Steaua", a spus jucatorul. Vigariu nu mai marcase din 25 octombrie, de la meciul de la Alba-Iulia (scor 2-2). In alta ordine de idei, atacantul oradenilor Bogdan Vrajitoarea a spus ca isi doreste sa revina la echipa din Banie.
×
Subiecte în articol: sport