x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport La revedere în anonimat

La revedere în anonimat

de Mihai Igirosanu    |    30 Mai 2009   •   00:00
La revedere în anonimat
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact images

În ultimul meci de pe teren propriu, dar în faţa unor tribune goale din cauza comportamentului suporterilor la derby-ul cu Rapid, Steaua a învins cu 2-1 una dintre revelaţiile sezonului, Universitatea Craiova.



Culmea ironiei, trupa din Ghencea a reuşit cel mai bun meci din acest retur chiar în lipsa fanilor, roş-albaştrii irosind numeroase ocazii la poarta lui Bornescu. De partea cealaltă, oltenii au părut o echipă ruptă între atac şi apărare, afişând o defensivă extrem de şubredă, care s-a clătinat la aproape fiecare şarjă a steliştilor. Victoria obţinută mai clar decât o arată scorul reaprinde speranţele Stelei pentru o prezenţă inextremis în viitoarea ediţie a Europa League.

Pe de altă parte, patronul Craiovei, Adrian Mititelu şi-a manifestat supărarea după meci. "Jucătorilor nu vreau să le spun nimic acum, la supărare. Am văzut că se plimbau pe teren, s-au pupat cu ăia de la Steaua, unii se gândesc la transferuri, alţii să joace pe alte posturi. Sunt foarte dezamăgit, n-am arătat ca o echipă de Europa League. Ce să căutăm acolo? Să ne bată nu ştiu cine prin tururile preliminare? Oricum, tremurăm, mai ales că în ultima etapă jucăm un meci de care pe care cu Vasluiul. O să fie 10 zile de coşmar pentru noi. Le-am şi spus că e un meci care ne poate aduce liniştea, pe care nu au voie să-l piardă, s-a strâns lumea în oraş să vadă meciul... Nu o să mai aibă liber zilele următoare. Şi aşa din câte am văzut şi-au luat liber pe teren în ultimele 30 de minute ale meciului".

×
Subiecte în articol: sport