x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lăcătuş: "Trebuie să ne schimbăm mentalitatea păguboasă"

Lăcătuş: "Trebuie să ne schimbăm mentalitatea păguboasă"

08 Apr 2009   •   00:00
Lăcătuş: "Trebuie să ne schimbăm mentalitatea păguboasă"

Marius Lăcătuş crede că Steaua a arătat în meciul cu Pandurii (0-2) o mentalitate păguboasă, care trebuie corectată dacă echipa îşi doreşte să termine pe un loc ce permite prezenţa în cupele europene. 'Singurele lor şuturi pe spaţiul porţii au fost goluri. Trebuie să ne schimbăm această mentalitate păguboasă şi să încercăm să scoatem maximum de la meciurile următoare, dacă ne dorim să ajungem pe unul dintre locurile care să ne dea drept să jucăm ori în Cupa UEFA, ori în Champions League', a declarat Lăcătuş la finalul partidei, conform site-ului Stelei, citat de Agerpres.

'Sigur că jucătorii sunt afectaţi de ce s-a întâmplat cu Pandurii, dar parcă s-a văzut o dorinţă mai mare la jucătorii gazdă. Nu pot spune că i-am tratat de sus. Jucătorii Stelei nu au făcut aşa ceva niciodată. Probabil au avut o zi nefastă, în care nu ne-au ieşit foarte multe, deşi am avut 3-4 situaţii foarte bune de a marca', a continuat antrenorul. Potrivit lui, 'o prezenţă în Champions League nu este un obiectiv deloc îndrăzneţ', deşi după 23 de etape Steaua ocupă doar locul 7.

Lăcătuş s-a referit la portarul Stelei, responsabil la al doilea gol: 'Probabil ultimul vinovat este Zapata. (...) Nu stau să îl caut ţap ispăşitor pe Zapata'. 'E problema mea şi eu răspund. Nu trebuie să mă judece jurnaliştii. Avem o conducere, iar în momentul în care ei vor lua o decizie, eu o voi respecta', a mai spus Lăcătuş. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport