x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lens - CFR Cluj 3-1 / Poarta Europei s-a inchis pentru CFR Cluj

Lens - CFR Cluj 3-1 / Poarta Europei s-a inchis pentru CFR Cluj

de Sorin Anghel    |    24 Aug 2005   •   00:00
Lens  -  CFR Cluj 3-1 / Poarta Europei s-a inchis pentru CFR Cluj

Visul de marire al clujenilor s-a sfarsit aseara. Dupa 1-1 in tur, ardelenii au pierdut, scor 3-1, mansa secunda a finalei Cupei UEFA Intertoto pe terenul lui Lens.

CATASTROFE. Pe taram francez, CFR Cluj a aratat ca o echipa paralizata, nereusind sa se apropie decat spre finalul partidei de poarta adversa. A fost un semn clar pentru Dorinel Munteanu, care a realizat ca o participare in Cupa UEFA ar fi peste puterile jucatorilor. De altfel, antrenorul-jucator al ardelenilor a fost singurul care a mai aratat ceva, dovada si golul reusit de el in penultimul minut de joc.

DOMINARE. Pana la golul lui Dorinel Munteanu insa, CFR-ul s-a rezumat la o aparare aglomerata in propria jumatate. Acest lucru nu i-a impiedicat pe fostii campioni ai Frantei sa inscrie in poarta stelistului Martin Tudor. Mai intai Hilton a punctat cu capul din 6 metri, eliminand astfel orice dubiu in privinta castigatoarei finalei. Golurile lui Coulibaly si Cousin nu au mai avut decat rolul de a oglindi diferenta de valoare.

LENS - CFR CLUJ 3 - 1
Au marcat: Hilton (’28), Coulibaly (’76), Cousin (’78) / D. Munteanu (’89)

Lens: Itandje - Demont, Coulibaly, Hilton (’81 Gillet), Lachor - Jussie (’79 Thomert), Diarra, Keita, Assou (’81 Carriere) - Cousin, Dindane. Antrenor: Francis Gillot

CFR: M. Tudor - Panin, Milosevici, Jula, Vasaie - Coroian (’53 Fl. Dan), D. Munteanu, Minteuan, Turcu (’71 Oncica) ? Tilinca (’Bruncevici), Anca. Antrenor: Dorinel Munteanu Arbitri: Alon Yefet - Yosef Benisty, Schmoel Shteif (toti din Israel)
×
Subiecte în articol: sport