x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lens - CFR Cluj / Impliniti-va visul: Cupa UEFA!

Lens - CFR Cluj / Impliniti-va visul: Cupa UEFA!

de Vicentiu Neagoe    |    23 Aug 2005   •   00:00
Lens  -  CFR Cluj / Impliniti-va visul: Cupa UEFA!

In aceasta seara, incepand cu ora 21:00, pe Stadionul "Felix-Bolaert" din Lens, CFR Cluj va disputa returul cu francezii de la RC Lens din finala Cupei UEFA Intertoto.

DIFICIL. Dupa 1-1 in Romania, elevii lui Dorinel Munteanu vor avea o misiune extrem de grea in fata unui adversar care se afla intr-o forma excelenta in campionatul din Hexagon. In ultima etapa, chiar pe propriul stadion, Lens a zdrobit echipa legendarului Guy Roux, Auxerre, cu scorul de 7-0. O alta veste mai putin imbucuratoare este aceea ca in echipa pregatita de Francis Gillot va fi titularizat atacantul ivorian Aruna Dindane, care a lipsit in ultimele meciuri.

SPERANTE. De partea cealalta, clujenii au si ei un tonus bun, dupa ce in etapa a III-a din Divizia A s-au impus categoric la Vaslui, 3-0. "Mergem sa jucam fara frica si sa ne jucam sansa pana la capat. Nu uitati ca, pana acum, am obtinut rezultate foarte bune in deplasare. De ce n-am face-o si acum?", a declarat antrenorul-jucator al CFR-ului, Dorinel Munteanu.

PARCURS
Pana la acest meci decisiv, CFR Cluj a reusit sa elimine patru adversari. In primul tur, au trecut de lituanienii de la Vetra, 3-2 (acasa) si 4-1 (in deplasare), pentru ca in mansa urmatoare, clujenii sa treaca de Athletic Bilbao, dupa doua rezultate simetrice, 1-1 si penalty-uri. A urmat o dubla victorie cu Zalgiris Vilnius, 2-1 (d), 5-1 (a) si marea surpriza, eliminarea lui St. Etienne, 1-1 la Cluj si 2-2 in deplasare.

×
Subiecte în articol: sport