x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LEVSKI - DINAMO 1-0 / Andone crede inca in sansele echipei sale

LEVSKI - DINAMO 1-0 / Andone crede inca in sansele echipei sale

de Sorin Anghel    |    05 Noi 2005   •   00:00
LEVSKI  -  DINAMO 1-0 / Andone crede inca in sansele echipei sale
Corespondenta din Sofia
Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, recunoaste ca sansele echipei sale la calificarea in faza urmatoare a grupelor s-au diminuat, dar spune ca accederea in faza urmatoare a grupelor ar fi posibila in cazul unei victorii cu TSKA Moscova.
"Am luat gol in ultimul minut, dar nu pot sa dau vina pe ghinion. Si noi am castigat de cateva ori cam in aceeasi maniera in care a facut-o Levski", a declarat tehnicianul gruparii din Stefan cel Mare. Acesta a afirmat ca formatia sa a dus lipsa unui golgeter: "Avem nevoie de Claudiu Niculescu, care este un jucator esential pentru Dinamo.

AMARACIUNE. Daca in urmatorul meci batem pe TSKA, mai avem sanse. Eu cred ca putem trece de rusi, mai ales ca am depasit momentul prost din ultimele jocuri si am inceput sa jucam altceva. Oricum, ceea ce simt acum este amaraciune mare, pentru ca jucatorii au dat totul in teren. Eu cred ca un scor egal ar fi fost mai corect". Totusi, situatia lui Andone este departe de a fi una limpede, mai ales ca oficialii clubului par sa fie tot mai mult impotriva sa. In cazul in care va fi inlaturat, locul lui Andone va fi luat de tehnicianul Sportului, Dan Petrescu.

CALCULE
Dupa 0-0 cu Dinamo, He- erenveen a inregistrat acelasi scor si in partida cu detinatoarea trofeului, TSKA Moscova. Rusii au dominat cu precadere in prima parte a jocului, dar n-au izbutit sa inscrie, ba chiar ar fi putut pierde pe final. La randul sau, antrenorul olandezilor, Gert Jan Verbeek, nu a fost prea incantat de rezultat: "Am fi meritat cele 3 puncte, dar pana la urma ma multumesc si cu egalul pentru ca am jucat impotriva unui adversar foarte puternic". In urma meciurilor de joi, lider in grupa a ramas Marseille, desi francezii au avut zi de pauza. Dinamo e pe ultimul loc, la egalitate cu TSKA, dar diferenta fata de locul 1 este de doar doua puncte, fapt ce lasa elevilor lui Andone sanse de calificare.
INCIDENTE
Aventura bulgara a ultrasilor dinamovisti a fost una tragica. Primii care le-au iesit in cale "cainilor" au fost suporterii lui Litex Loveci. La intrarea in orasul unde activeaza Eugen Trica, bulgarii au luat cu topoarele doua autocare, iscandu-se o bataie generala. Politia a intervenit cu intarziere, dar a decis sa-i intoarca din drum pe romani, in loc sa-i lase sa continue drumul spre meci. Totodata, suporterii din "Nuova Guardia", care s-au deplasat separat, au avut si ei probleme, la intrarea in Sofia intrand in conflict cu ultrasii bulgari. Ieri, Politia bulgara inca nu terminase anchetarea a cinci romani, care nu au mai fost lasati sa se intoarca in Romania alaturi de ceilalti suporteri.

×
Subiecte în articol: sport