x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LEVSKI - DINAMO / Obiectiv:3 puncte

LEVSKI - DINAMO / Obiectiv:3 puncte

de Vicentiu Neagoe    |    02 Noi 2005   •   00:00

Dupa remiza neasteptata, din Stefan cel Mare, in fata Jiului, elevii lui Ioan Andone spera sa se reabiliteze maine seara, la Sofia, cand si-au propus sa castige in fata vicecampioanei Bulgariei, Levski.

PROGRAM. Delegatia dinamovista va pleca in aceasta dimineata, la ora 11:30, de pe Aeroportul "Henri Coanda". La Sofia, "cainii" vor locui la Hotelul "Hilton", iar de la ora 18:30 au programat antrenamentul oficial pe Stadionul "Gheorghi Asparuhov". Ieri, antrenorul Ioan Andone a condus doua antrenamente, unul dimineata, la ora 10:00, iar altul in noctura, de la ora 19:00, atunci cand va incepe si confruntarea cu bulgarii.

OPTIMISM. "Ne dorim un meci bun si trei puncte. Cred in forta echipei, cred in jocul nostru. Ne asteapta o partida de lupta si de daruire. Levski e foarte puternica, a inscris opt goluri in doua meciuri, dar au probleme in defensiva, in zona centrala. Am solutii si putem inscrie, sper sa nu primim gol", a declarat Ioan Andone. Golgeterul Claudiu Niculescu nu va incepe ca titular meciul cu Levski, dar spera sa poata evolua macar cateva minute. "Am facut doar doua antrenamente si abia in ziua jocului o sa stiu sigur in ce stadiu sunt cu recuperarea. M-as bucura sa joc macar cateva minute la Sofia", a spus Niculescu.

×
Subiecte în articol: sport