x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LEVSKI - DINAMO / Ultimul meci, Ando?

LEVSKI - DINAMO / Ultimul meci, Ando?

de Sorin Anghel    |    03 Noi 2005   •   00:00
LEVSKI  -  DINAMO / Ultimul meci, Ando?
Corespondenta din Sofia
In cazul in care nu castiga in aceasta seara, "cainii" ar pierde orice sansa la calificare, dar si pe antrenorul Ioan Andone.

Dinamo a lasat frigul patrunzator de la Bucuresti si a ajuns ieri la pranz in capitala Bulgariei, unde un soare zambitor si o armata de ziaristi locali i-au asteptat la aeroport pe "caini". "Parca am fi in Romania", au mustacit dinamovistii, inainte de a raspunde intrebarilor adresate de jurnalistii de la sud de Dunare.

OPTIMIST. Chiar daca echipa sa nu a mai castigat de mult, antrenorul Ioan Andone s-a aratat optimist in privinta jocului din aceasta seara. "Cunosc totul despre Levski Sofia si cred ca vom reusi sa ne impunem. Am venit ca sa castigam. Jucatorii mei sunt niste profesionisti si vor face totul pentru a merge mai departe", au fost cuvintele lui Andone. Partida din aceasta seara se anunta a fi una capitala pentru tehnicianul "cainilor". In cazul unui rezultat nefavorabil, "Falcosul" are mari sanse sa fie schimbat de Ioan Becali.

RENUMIT
Scandalul in care a fost implicat Gabriel Tamas week-end-ul trecut a ajuns si la urechile ziaristilor bulgari. Acestia i-au cerut lui Ioan Andone o declaratie pe aceasta tema, dar antrenorul lui Dinamo a zambit si a trecut mai departe. In ceea ce il priveste pe Claudiu Niculescu, acesta este refacut dupa accidentarea din meciul cu Everton, dar nu va fi titular in partida de astazi.

×
Subiecte în articol: sport