x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga 1 - S-a terminat vacanţa

Liga 1 - S-a terminat vacanţa

de Vicentiu Neagoe    |    12 Iun 2007   •   00:00
Liga 1 - S-a terminat vacanţa

Deşi noua ediţie de campionat se va relua pe 28 iulie, Poli Timişoara, "U" Craiova, Pandurii şi Farul au inceput pregătirile incă de ieri, cănd s-au reunit pentru prima oară in noul sezon.

Reunire rapidă pentru patru echipe divizionare

Deşi noua ediţie de campionat se va relua pe 28 iulie, Poli Timişoara, "U" Craiova, Pandurii şi Farul au inceput pregătirile incă de ieri, cănd s-au reunit pentru prima oară in noul sezon.

După ratarea obiectivului propus, şi anume accederea intr-o cupă europeană, dar avănd şi o noua denumire după scandalul legat de palmares, noua FCU Politehnica Invest Timişoara s-a reunit ieri la stadionul "Dan Păltinişanu"

Â

ABSENŢE. După plecarea lui Emeghara la Steaua şi ratarea transferului lui Zicu, singura noutate este venirea noului antrenor, Duşan Uhrin jr. Acesta a lipsit de la reunire, alături de McKain şi de Karamian, care au fost invoiţi pentru căteva zile. A lipsit şi Pleşan care a cerut căteva zile in plus de vacanţă, fiind convocat la echipa naţională. "Mulţi dintre jucători au fost invoiţi de antrenor. Mie mi se părea corect să fie prezenţi toţi, dar nu ma bag peste antrenor", a spus directorul general Gheorghe Chivorchian.

ŞTIINŢA Şi oltenii s-au reunit ieri, sub comanda lui Florin Cioroianu. La prima strigare a tehnicianului nu au fost prezenţi cei patru fotbalişti care au fost chemaţi la loturile naţionale, Mircea Bornescu şi Dorel Stoica, la prima reprezentativă, Valerian Gărlă, la tineret şi Julius Wobay prezent incă in Sierra Leone, unde naţionala sa mai are de disputat un meci sămbătă. Un alt absent a fost camerunezul Jeremie Njock, care se află in conflict cu conducerea clubului.

Farul se găndeşte la titlu!

Constănţenii s-au reunit ieri-dimineaţă, la intălnire fiind prezent şi patronul echipei, Gheorghe Bosănceanu, care a avut ceva să le transmită jucătorilor. "Fiecare soldat poartă in raniţă bastonul de mareşal. Le-am transmis că dacă vor lua pregătirea in serios şi dacă vor incepe cu dreptul acest sezon, se poate intămpla orice, chiar să luăm campionatul", a spus Bosănceanu. De la intălnirea cu noul antrenor al echipei, Constantin Gache, au lipsit Dinu Todoran şi Adrian Vlas, aflaţi in luna de miere, Armel Disney şi Ben Teekloh, care au fost la echipele lor naţionale, Wiliam Gerlem nu a venit incă din Brazilia, Florin Lungu se află la tratament la Bologna, Viorel Gheorghe şi George Uşurelu, care trebuie să revină la formaţie după imprumuturile la FC Braşov, respectiv Severnav. In perioada 1-15 iulie, Farul va participa la un turneu in străinătate, urmănd ca oficialii să aleagă intre cele trei oferte primite: Austria, Grecia sau Slovenia.

Fără Guso

Pandurii Tărgu-Jiu s-au reunit ieri şi a efectuat un uşor antrenament pe terenul sintetic din incinta stadionului. De la intălnire a lipsit bosniacul Adnan Guso, care a acuzat o stare de oboseală accentuată după disputele susţinute cu naţionala ţării sale. Elevii lui Eugen Neagoe vor face un prim cantonament de o săptămănă la Băile Herculane, după care, in perioada 28 iunie-14 iulie, vor efectua un stagiu de pregătire la Kaprun, in Austria. Oficialii clubului au perfectat deja trei meciuri amicale, cu austriecii de la Ried la 30 iunie, cu Debrecen (Ungaria), la 3 iulie şi cu bulgarii de la Levski, la 14 iulie. Pe lăngă cele trei partide, Pandurii vor mai susţine incă trei meciuri, adversarii urmănd a fi stabiliţi pe parcurs. Altfel, Ilie Iordache şi-a prelungit inţelegerea cu gorjenii pentru incă doi ani, fiind la final de contract.Â

×
Subiecte în articol: sport