x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor: Barcelona, ole!

Liga Campionilor: Barcelona, ole!

de Marius Mihalcea    |    18 Mar 2010   •   00:00

Deţinătoarea trofeului nu a avut nici o emoţie aseară în meciul cu echipa românului Ciprian Marica şi a mai făcut un pas spre finala competiţiei, care se va desfăşura pe "Santiago Bernabeu", fieful rivalei Real Madrid.

Barcelona lui Pep Guardiola rămâne o maşinărie la fel de bine unsă ca anul trecut. Cu un Messi strălucitor încă o dată, gruparea "blau-grana" a dat de pământ cu VfB Stuttgart, căreia acel 3-0 cu Unirea Urziceni nu a ajutat-o decât să treacă de grupă.

După doar 22 de minute, calificarea era jucată, Messi şi Pedro punând punct oricărei discuţii. Mai departe, n-a fost rost decât de spectacol, savurat din plin de zecile de mii de socios prezente pe "Nou Camp". Messi a mai înscris o dată, iar Krkici, în penultimul minut de joc, a consfiinţit scorul final: 4-0. În celălalt joc al zilei, Bordeaux a dispus, scor 2-1, de Olympiakos Pireu, iar francezii merg şi ei în "sferturi".

 

Optimi
MARŢI
Chelsea - INTER MILANO 0-1 (în tur 1-2)
Eto'o '78
Sevilla - ŢSKA MOSCOVA 1-2 (în tur 1-1)
Perotti '41 / Necid '39, Honda '55
IERI
BARCELONA - Stuttgart 4-0 (în tur 1-1)
Messi ('13, '60), Pedro ('22), Krkici ('89)
BORDEAUX - Olympiakos 2-1 (în tur 1-0)
Gourcuff ('5), Chamakh ('88) / Mitroglou ('65)

Echipele scrise cu majuscule au acces în sferturi, alături de Arsenal, Bayern München, Lyon şi Manchester United, care au obţinut calificarea săptămâna trecută. Tragerea la sorţi a fazelor superioare va avea loc mâine.

×
Subiecte în articol: sport