x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Manchester United - Milan, 3-2 dupa un meci dramatic

Liga Campionilor - Manchester United - Milan, 3-2 dupa un meci dramatic

de Ionut Paduraru    |    26 Apr 2007   •   00:00
Liga Campionilor  - Manchester United - Milan, 3-2 dupa un meci dramatic

Alex Ferguson şi-a felicitat jucătorii pentru revenirea spectaculoasă in faţa lui AC Milan, declarand apoi că Manchester are puterea de a caştiga din nou Liga Campionilor. "A fost o performanţă minunată a echipei mele, deşi au fost momente cand Milan a jucat un fotbal de inaltă clasă."

Răsturnare spectaculoasă

Alex Ferguson şi-a felicitat jucătorii pentru revenirea spectaculoasă in faţa lui AC Milan, declarand apoi că Manchester are puterea de a caştiga din nou Liga Campionilor. "A fost o performanţă minunată a echipei mele, deşi au fost momente cand Milan a jucat un fotbal de inaltă clasă. La 1-2 in faţa unei echipe de asemenea nivel e foarte greu. Golurile lui Rooney ne pun intr-o postură fantastică. Felul in care am evoluat dovedeşte că avem calitatea de a caştiga competiţia", a spus tehnicianul. "Golul marcat in ultimul minut este cel mai important din cariera mea de pană acum. Să fii condus cu 2-1 de o echipă italiană de top şi să caştigi cu 3-2 e ceva fantastic. Ştim că va fi greu in retur, dar, dacă ne păstrăm concentrarea, vom obţine un rezultat pozitiv", a spus şi Rooney, eroul lui Manchester din prima manşă. Dar problemele lui Alex Ferguson legate de numărul indisponibililor nu s-au terminat. Dacă marţi i-au lipsit şapte titulari, toţi din cauza accidentărilor, la Milano nu va putea conta nici pe Evra, suspendat.
Nedrept
De partea cealaltă, antrenorul lui AC Milan, Carlo Ancelotti, a considerat că o remiză ar fi fost un rezultat mai potrivit după cum au decurs ostilitaţile. "Am fost naivi şi am scăpat printre degete victoria. Un rezultat de egalitate ar fi fost mai just, deoarece timp de o oră am jucat mult mai bine. Şansele de calificare au rămas intacte şi sper să-l putem recupera pe Gattuso pentru retur", a spus Ancelotti. "Sper ca reuşitele mele să ne ajute să mergem in finală. In retur vom avea şi publicul de partea noastră şi sper ca totul să iasă bine", a declarat şi Kaka, autorul celor două goluri milaneze de pe Old Trafford.
Cupa UEFA, azi
In această seară se va disputa şi prima manşă a semifinalelor Cupei UEFA. Deţinătoarea trofeului şi echipa care a eliminat-o pe Steaua in 16-imi, FC Sevilla, joacă in deplasare in faţa unei alte formaţii spaniole, Osasuna Pamplona. Partida va incepe de la ora 21:45 şi va fi transmisă in direct de Pro TV. Tot pe tăram iberic va avea loc şi a doua semifinală de astăzi, intre Espanol Barcelona şi Werder Bremen, vicecampioana Germaniei fiind singura intrusă nonspaniolă in careul de aşi al competiţiei. Meciul va incepe de la aceeaşi oră, 21:45, şi va fi transmis de Telesport. Partidele retur vor avea loc la 3 mai.

×
Subiecte în articol: sport