x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor: Messi, de pe playstation

Liga Campionilor: Messi, de pe playstation

de Mihai Igirosanu    |    08 Apr 2010   •   00:00
Liga Campionilor: Messi, de pe playstation
Sursa foto: /Afp/Mediafax

Argentinianul Lionel Messi a calificat-o de unul singur pe Barcelona în semifinalele Ligii Campionilor, acolo unde catalanii vor înfrunta Interul lui Cristi Chivu. "Este cel mai bun din lume. Este Playstation", a concluzionat, resemnat, antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger.



Messi a devenit al şaselea jucător din istoria fotbalului care marchează patru goluri într-un singur meci de Liga Campionilor, alături de Van Basten, Simone Inzaghi, Prso,

Van Nistelrooy şi Şevcenko. Imediat după meci, logic, toate reacţiile l-au avut în prim-plan pe veritabilul extraterestru. "Am pierdut în faţa unei echipe mai bune, cu cel mai bun jucător din lume. El a făcut imposibilul posibil. Are ceva excepţional, este de neoprit. Este cel mai bun jucător din lume. Este Playstation. Poate profita de orice greşeală facem. Mai are şase sau şapte ani în faţa lui şi poate ajunge la un nivel incredibil", a spus Arsene Wenger.

Toată Barcelona este la picioarele argentinianului. "În acest meci, a existat un geniu incredibil: Messi", a declarat, extaziat, preşedintele catalanilor, Juan Laporta. Singurul mai rezervat a fost antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola: "Messi a fost extraordinar, decisiv. Este un jucător special, de nivel foarte înalt. Dar şi Marquez, şi Milito, şi alţi jucători au avut o prestaţie foarte bună, chiar dacă nu apar în prim-plan în mass-media".

×
Subiecte în articol: sport